Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Liepkalnei 16 punkti Ņūmeksikas tuksnesī

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Liepkalnei 16 punkti Ņūmeksikas tuksnesī
Dita Liepkalne Havaju salās spēlē ar 5. numuru
Foto: Hawaiiathletics.com

Dita Liepkalne naktī uz pirmdienu guva gandrīz trešdaļu no komandas punktiem, tomēr viņas pārstāvētā Havaju Universitātes sieviešu basketbola komanda piedzīvoja zaudējumu, izbraukumā Ņūmeksikā atzīstot vietējās komandas pārākumu 57:69.

Latviete kļuvusi par vienu no labākajām basketbolistēm Havaju salās un to pierādīja arī šajā izbraukumā uz kontinentu. No Havaju salām komanda devās uz tālo Luiziānu, bet nedēļas nogalē viesojās tuksnešainajā Ņūmeksikā.

Svētdien Dita Liepkalne kļuva par rezultatīvāko savā komandā, guva 16 punktus (2p 5/8, 3p 2/5) un izcīnīja 4 atlēkušās bumbas

Nākamās četras spēles Havaju Universitātes komandai „Rainbow Wahine” jāaizvada savā laukumā, pirmajā cīņā mēģinot revanšēties Ņūmeksikas pavalsts Universitātei NMSU.

Dienu iepriekš laukumā uz sešām minūtēm tika arī Katrīna Limbaha, kura spēlē vienā no spēcīgākajām valsts studentu vienībām "Texas A&M" (ceturtā vieta AP rangā!). Latviete palīdzēja komandai ar rezultātu 79:50 pieveikt Dinas Pīternieces pārstāvēto Kolorado Universitāti. Limbaha izcīnīja 1 atlēkušo bumbu, savukārt Pīternieces rēķinā 1 punkts (1p 1/2) 2 minūšu spēles laikā.

Izmantotie resursi:
hawaiiathletics.com