Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Neizdevās panākt lūzumu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Čukste: "Neizdevās panākt lūzumu"
Ainārs Čukste
Foto: R. Vambuts,
eSports.lv

Noslēdzoties FIBA Eirolīgas A grupas devītās kārtas spēlei, kurā „TTT Rīga” izbraukumā piekāpās Šopronas „MKB Euroleasing” 55:78, komentārus sniedza komandu treneri un spēlētājas.


Ainārs Čukste, „TTT Rīga” galvenais treneris
: „Uzskatu, ka Šopronas komanda aizvadīja ļoti labu spēli un apsveicu to ar uzvaru. Gatavojāmies ļoti nopietni, taču šodien nenospēlējām labi. Zinājām, ka „MKB” mājās ir ļoti augsta metienu precizitāte, centāmies padarīt, lai šie metieni būtu grūti. Tomēr Šoprona nospēlēja ļoti disciplinēti un neizdevās panākt lūzumu, turklāt mājinieces panāca 56% rādītāju tālmetienos.”


Norberts Sekeli, „MKB Euroleasing” galvenais treneris: „Spēlējām labi, labi sargājām savu grozu un panācām izšķirošo lūzumu otrajā puslaikā. Komanda šoreiz veiksmīgi nospēlēja gan aizsardzībā, gan uzbrukumā un sasniedza labu metienu precizitāti. „TTT” ir laba komanda un novēlu tai panākumus nākamajās cīņās. Nākamajā kārtā vēlamies uzvarēt katrā spēlē, vienalga, vai pret Krakovu, vai Buržu. Ceru, ka spēsim sagādāt pārsteigumu Buržā vai Krakovā.”


Oleksandra Gorbunova, „MKB Euroleasing” rezultatīvākā spēlētāja: „Pirmais puslaiks bija saspringts un cīņa bija līdzīga. Izšķiroša bija trešā ceturtdaļa. Jau pašā tās sākumā iemetām trīs tālmetienus, panākot lūzumu. Kas uzvar trešajā ceturtdaļā, uzvar spēlē. Turklāt mums bija daudz laika sagatavoties, jo iepriekšējā nedēļā nebija jāspēlē Ungārijas čempionātā.”


Izmantotie resursi:
www.tttriga.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-16 22:35, pirms 17 gadiem
luuzumu jau izdevas panakt.. tikai pretiniekiem!!

  +4 [+] [-]

, 2008-01-16 22:56, pirms 17 gadiem
VArat likt man miinusus CIK gribat,bet ja komanda grib sasniegt augstaakus meerkjus buutu jaameklee jauns Galvenais trenneris....
Varu pateikt tikai vienu Speeli pret Fenerbache TTT zaudeeja Trennera deelj....

     [+] [-]

, 2008-01-16 23:08, pirms 17 gadiem
KaSpeR piekriitu Tev.. bet nu dazhreiz winjsh ir arii glaabis...!!

     [+] [-]

, 2008-01-16 23:32, pirms 17 gadiem
ehh Lille tomēr OT uzvarēja Napoli, nerēķināju, bet liekas ka TTT tas par sliktu..

  +1 [+] [-]

, 2008-01-17 08:06, pirms 17 gadiem
nu nav tas tik svarīgi, vai viņi to spēli uzvar vai zaudē. nav pat tik svarīgi, vai tiek viņi nākamajā kārtā, vai netiek. jo tikuši tur tāpat zaudēs.

svarīgi ir tas, lai vasarā un turpmākajos gados izlasē būtu vairāk par 7 basketbolistēm.
un Čukstes vadītā TTT devums šajā jomā ir liela un apaļa 0.

     [+] [-]

, 2008-01-17 11:43, pirms 17 gadiem
Steidzīgi jālūdzas atpakaļ uz Lietuvas čempionātu Tas jau tā parasti notiek ja sāk degunu par augstu celt !