Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra un CSKA uzvar spēcīgo "UGMK"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Vētra un CSKA uzvar spēcīgo "UGMK"
Gundars Vētra
Foto: cskabasket.ru

Uzvaru Krievijas Superlīgās regulārā čempionāta spēlē šodien izcīnīja Gundara Vētras trenētā Maskavas CSKA sieviešu basketbola komanda, kas izbraukumā ar rezultātu 73:50 sagrāva Jekaterinburgas ''UGMK''.

Jau no paša mača sākuma spēles iniciatīvu savās rokās pārņēma CSKA basketbolistes, pēc trim nospēlētām minūtēm izvirzoties vadībā ar sešu punktu pārsvaru - 11:5. Pēc mājinieku pieprasītā minūtes pārtraukuma spēle uz brīdi izlīdzinājās, taču tas neliedza viešņām pirmo ceturtdaļu noslēgt ar solīdu septiņu punktu pārsvaru - 25:18. Arī otrajā ceturtdaļā daudz pārliecinošāk laukumā darbojās Vētras trenētās spēlētājas. Skanot pirmā puslaika beigu sirēnai, rezultāts uz tablo vēstīja 42:30 par labu CSKA.

Arī pēc lielā pārtraukuma notikumus laukumā turpināja diktēt viešņas no Maskavas. Lai arī "UGMK" ar visiem spēkiem centās lauzt spēles gaitu un sadeldēt CSKA nospiedošo pārsvaru, Vētras vadītā komanda turpināja pārliecinoši soļot pretī uzvarai. Kā izrādījās vēlāk, ceļš līdz uzvarai bija pietiekami gluds un plats. CSKA uzvar bez problēmām - 73:50.

Uzvarētājiem rezultatīvākā bija Dženella Makkarvila, kura pretinieču grozā sameta 18 punktus un cīņās pie groziem savāca deviņas atlēkušās bumbas. Zaudētāju rindās 10 punktus guva centra spēlētāja Marija Stepanova, kura vēl nesen nēsēja armijnieču formastērpu.

Līdz šim Maskavas CSKA Krievijas Superlīgas čempionātā aizvadījusi astoņas spēles, uzvarot sešas reizes. Šāds sniegums Vētras komandu ierindo 2. vietā.

Izmantotie resursi:
basket.ru

  +3 [+] [-]

, 2008-12-14 19:49, pirms 15 gadiem
jopcik.... Ciska atguustas ne pa jokam... iisteniibaa, taktika... atpuutaas 2 nedeeljas hihihi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-14 20:34, pirms 15 gadiem
redzēju spēli, UGMK daudz kļūdu, bet jau 1. ceturdaļā CSKA ielika pamatus uzvarai. Te UGMK pret šādu spēli nebija gandrīz nekādu izredžu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-14 20:41, pirms 15 gadiem
Veetra un CASK ruleeeeeeeeeeeeeeeee