Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra vs Paulauski 3:0

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vētra vs Paulauski 3:0
Gundars Vētra
Foto: Basket.ugmk.com

Gundara Vētras trenētais sieviešu basketbola klubs Jekaterinburgas UGMK piektdien izcīnīja divpadsmito uzvaru Krievijas superlīgā, mājas spēlē ar rezultātu 88:66 pieveicot Aļģirda Paulauska vadīto Kurskas „Dinamo”.

27. un 30. janvārī UGMK Eirolīgas 1/8 fināla sērijā līdz divām uzvarām mājās un izbraukumā pārliecinoši uzvarēja Rūteņa Paulauska trenētās Lietuvas čempiones Viļņas "Teo basket". Šodien jau Krievijas superlīgas spēlē bija jāsacenšas ar cita Paulauska - Aļģirda - vadīto Kurskas "Dinamo", kas turpina cīņu par vietu turnīra pirmajā četriniekā.

Mājinieču uzbrukums bija līmenī un jau pirmo puslaiku UGMK uzvarēja ar vairāk nekā divdesmit punktu pārsvaru 49:28. "Dinamo" centieni atspēlēties bija neveiksmīgi un vienīgais viņu panākums bija sekmīgāka darbība mājinieču laukuma pusē. Šādā spēlē pie vārda tika visas UGMK spēlētājas, Marijai Stepanovai izceļoties ar "double-double" (16 punkti un 11 atlēkušās bumbas). Tikpat rezultatīva bija Dīna Nolana, bet viešņām 14 punkti Bočarjovas rēķinā.

Kopvērtējumā Jekaterinburgas "lapsas" (bilance 13-2) ieņem otro vietu aiz pašreizējām čempionēm Maskavas apgabala "Spartak" (pirms piektdienas spēlēm 13-1).

UGMK turpina gatavošanos Eirolīgas 1/4 fināla spēlēm, kur būs jācīnās ar Turcijas klubu "Fenerbahce". Pirmā spēle savā laukumā notiks 17. februārī.

Izmantotie resursi:
basket.ru