Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Baško: "Zinājām, ka Japāna ir stipra"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Zinājām, ka Japāna ir stipra komanda," pēc Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības uzvaras eSports.lv atzina Gunta Baško un Zane Eglīte.

Gunta Baško: "Zinājām, ka Japāna ir stipra komanda un tieši tā iedomājāmies cīņu – spēlēs ātri, metīs tālos, skraidīs. Brīžiem paļāvāmies viņu ritmam, ko nevajadzēja darīt. Kad vajadzēja, Ieva uzņēmās iniciatīvu, malacis! Otrās ceturtdaļas sākumā samežģīju potīti, citādi nekas traks, atgriezties laukumā nebija grūti."

Zane Eglīte: "Ieva līdz vakaram vai rītam jānēsā uz rokām, tas, ko viņa paveica laukumā, ir apbrīnojami. Teorētiski bijām gatavas japāniešu ātrumam un tālajiem metieniem, praksē bija savādāk. Nevarējām izdarīt visu kā iecerēts, treneris pārtraukumā teica, ka vairāk jāstrādā aizsardzībā, nedrīkst ļaut tik brīvi mest tālmetienus, aizsardzībā jāmainās, tas bija galvenais, ko jādara. Bumbu vākšanā japānietēm ir sava tehnika, viņas palien apakšā un vai nu imitē, lai mēs viņas grūžam, taisām sodus, vai izmanto ātrumu."