Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Detroita šokē WNBA čempiones

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Detroita šokē WNBA čempiones
"Mercury" līdere Taurasi Pekinā kļuva par divkārtēju Olimpisko čempioni
Foto: Māris Noviks, eSports.lv

Zaudējums Detroitas „Shock” liedzis 2007. gada WNBA čempionēm Fīniksas „Mercury” cīnīties par titula aizstāvēšanu 2008. gada sezonā.

Fīniksietes kļuvušas par pirmajām WNBA čempionēm līgas vēsturē, kuras
nākamajā gadā nav spējušas kvalificēties „play-off” izslēgšanas spēlēm, turklāt tas noticis divas kārtas pirms regulārā čempionāta beigām.

„Mercury” treneris Korijs Geinss uzsvēra, ka komandai pietrūcis austrālietes Penijas Teilores, kas „ir viena no piecām labākajām spēlētājām pasaulē”. Savukārt kluba līdere Daiena Taurasi, uzskata, ka jāvaino tikai pašām sevi. „Nav neviena cita, ko vainot. Pērn izdarījām visu, lai uzvarētu, šogad tā nebija. Neesam pelnījušas iekļūt izslēgšanas spēlēs.”

Peničeiru jauns rekords, Sakramento iekļūst „play-off”
Patīkamākas ziņas pienākušas no Sakramento „Monarchs” nometnes. ”TTT Rīga” sastāvā 2008. gada janvārī spēlējusī Patriša Peničeiru pavasarī kļuva par Ziemeļkalifornijas komandas kapteini. Vasaras darbs nesis augļus un pagājušajā nedēļā Peničeiru kļuva par pirmo spēlētāju WNBA vēsturē, kas izdarījusi 2000 rezultatīvu piespēļu. Taču galvenais tikai sekoja. Otrdienas vakarā pieveicot Sietlas „Storm”, Sakramento klubs kļuva par astoto komandu, kas nodrošināja vietu izslēgšanas turnīrā.

WNBA izslēgšanas turnīra dalībnieces

KomandaBilanceKonference
Sanantonio „Silver Stars” 22-10 Austrumi
Sietlas „Storm” 21-11 Austrumi
Detroitas „Shock” 20-12 Rietumi
Konektikutas „Sun” 20-12 Rietumi
Losandželosas „Sparks” 19-13 Rietumi
Ņujorkas „Liberty” 18-13 Austrumi
Sakramento „Monarchs” 18-14 Rietumi
Indianas „Fever” 15-17 Austrumi

Izslēgšanas spēles sāksies nākamceturtdien, 18. septembrī.

Izmantotie resursi:
wnba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja