Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra paliek CSKA

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vētra paliek CSKA
Amaija Valdemoro un Gundars Vētra
Foto: Māris Noviks, eSports.lv

Gundars Vētra sarunā ar eSports.lv informēja, ka 2008./2009. gada sezonā turpinās pildīt Maskavas „CSKA” sieviešu basketbola kluba galvenā trenera pienākumus, cīnoties par uzvarām visos turnīros.

CSKA šodien noslēdza sezonu, finālsērijā līdz trīs uzvarām atzīstot nu jau divkārtējo Krievijas un Eirolīgas čempionu Maskavas apgabala „Spartak” pārākumu 1:3.

Sezonas gaitā armijas klubs izcīnīja uzvaras 2 no 4 turnīriem. CSKA uzvarēja FIBA Pasaules līgā un ieguva Krievijas kausu. Krievijas superlīgas regulārajā sezonā un izslēgšanas spēlēs tika iegūta otrā vieta, paliekot vien aiz jau minētā „Spartak”, savukārt FIBA Eirolīgā CSKA izkrita ceturtdaļfinālā, vairāku nelabvēlīgu apstākļu sakritības dēļ piekāpjoties Jekaterinburgas „UGMK”. Trīs nākamajās spēlēs Krievijas kausā un superlīgas pusfinālā CSKA revanšējās UGMK.

„Krievijā ir trīs klubi, kas vēlas izcīnīt visus četrus minētos titulus. Šosezon izcīnījām divus, kas nav slikts rādītājs, ņemot vērā sezonas sastāva komplektāciju. Krievijas finālā mums pretī bija komanda, kurai trīs pozīcijās ir labākās pasaules spēlētājas – Sjū Bērda, Daiena Taurasi un Lorēna Džeksone,” zaudējuma iemeslus skaidroja Vētra.

Vienošanās par darba turpināšanu klubā panākta aprīļa beigās.

„Pirms pusfināla sērijas pret UGMK vienojāmies par sadarbības turpināšanu. Protams, Krievijā visu nekad nevar prognozēt. Vienlaikus labojam pērn pieļautās kļūdas sastāva komplektācijā, kuru man nebija iespējams veikt pagājušajā sezonā,” Vētra norāda uz progresa iespējām.

„Apstiprinu, ka parakstīts līgums ar amerikāņu centra spēlētāju Dženelu Makārvilu. Informāciju par citiem noslēgtajiem līgumiem publiskosim līdz ar WNBA sezonas sākumu.”

Vētra par Maskavas "CSKA" galveno treneri kļuva 2007. gada vasarā. Iepriekš treneris vadīja Latvijas basketbola līgas klubu "Barons/LMT".

eSports.lv raksti par sieviešu basketbolu
Dāmu basketbols Latvijā un pasaulē
Latvijas sieviešu un vīriešu valstsvienības
Viss par 2007. gada Eiropas čempionātu Itālijā
Video vietne

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-05-10 21:45, pirms 16 gadiem
komplektācijas kļūdas???
tas ir pcs šitā pateikt!
------------------------
domāju ka problēma bija tajā, ka zvaigznēm vnk pavasaris galvā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Degunradzis

  +3 [+] [-]

, 2008-05-10 21:53, pirms 16 gadiem
Degunradzis rakstīja: nu ja tu būtu pavērojis spēles, tad saprastu, ka CSKA bija daudz vājāki nekā Dinamo

gan jau, ka Maskavas apgabala "Spartak"..

  -1 [+] [-]

, 2008-05-10 21:54, pirms 16 gadiem
kafka rakstīja: gan jau, ka Maskavas apgabala "Spartak"..


jā pareiz sajaucu. šodien skatījos arī CSKA pret Dinamo. labs trillerītis bija. aš žēl Dinamo palika, bet nu tas i veču basis

  +1 [+] [-]

, 2008-05-10 23:37, pirms 16 gadiem
paldies dievam ka paliek, tur viņam arī vieta ! Labāk gan būtu ka uz kādu Vladivostokas vai Habarovskas komandu, tā tālāk no Latvijas.

     [+] [-]

, 2008-05-10 23:54, pirms 16 gadiem
Ja tā ir taisnība un tā arī notieks, tad ļoti negaidīti, patīkami negaidīti. Tiesa, man ir abloms, jo man liekās, ka tur nevar būt pie krieviem nekādas cilvēcīgas atlaides!

L.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-12 09:40, pirms 16 gadiem
Janell McCarville - izskatās pēc komlektācijas kļūdas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja