Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra: "Venēcijā jāuzvar"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vētra: "Venēcijā jāuzvar"
Gundars Vētra Rīgā
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Gundara Vētras vadītais Maskavas CSKA sieviešu basketbola klubs, gatavojoties Eirolīgas spēlei ar Venēciju, šodien Krievijas superlīgas spēlē uzvarēja Vologdas "Chevakata", bet latviešu treneris domās jau bija Itālijā.

Gundars Vētra: „Ar rezultātu esam apmierināti. Atsevišķas epizodes aizsardzībā un uzbrukumā bija ļoti labas. Taču ir lietas, pie kurām jāturpina strādāt. Otro puslaiku nesākām, kā vēlētos. Iespējams, iespaidu atstāja lielais pārsvars pēc pirmajām divām ceturtdaļām. Vologdas „Chevakata” ir laba komanda. Un, jāatzīst, ka viņām nespēlēja divas līderes – Volkova un Botarjova. Lai gan mums laukumā arī nebija visas spēlētājas, tā kā šeit bija līdzsvars. Tagad gaidām spēli Venēcijā, kur jāuzvar.”

Venēcijas "Umana Reyer" atrodas Eirolīgas B grupas līderpozīcijās, četrās spēlēs izcīnot tikpat panākumu, savukārt CSKA ir trīs uzvaras un vienīgā neveiksme piedzīvota pret Lienes Jansones pārstāvēto Brno "Gambrinus".

Izmantotie resursi:
cskabasket.ru

  -1 [+] [-]

, 2008-11-09 21:49, pirms 15 gadiem
Es šubos vai Latvijā daudzus interesēs ,vai tu tur uzvar vai zaudē.

     [+] [-]

, 2008-11-10 13:59, pirms 15 gadiem
Botarjova domāta kā Bokareva