Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Sun" uzvar, Jēkabsone nespēlē

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Sun" uzvar, Jēkabsone nespēlē
Anete Jēkabsone-Žogota (pa labi)
Foto: AP/Scanpix

Šonakt uzvaru WNBA regulārā čempionāta spēlē izcīnīja Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Konektikutas ''Sun'', kas savā laukumā ar rezultātu 76:67 apspēlēja Vašingtonas ''Mystics'' vienību. Mūsu basketboliste ceļgala savainojuma dēļ laukumā nedevās.

Neskatoties uz to, ka maču krietni veiksmīgāk uzsāka viešņas no Vašingtonas (19:10), uzvaru spēlē izcīnīja ''Sun'' basketbolistes, kuras uzvarēja atlikušajās trīs ceturtdaļās un beigu beigās izcīnīja uzvaru ar rezultātu 76:67.

Uzvarētāju labā 18. ''double-double'' sezonā Tīnai Čārlzai – 17 punkti un 14 bumbas zem groziem. Ašjai Džonsai arīdzan 17 punkti, bet Sandrīna Gruda atzīmējās ar 12 punktu guvumu.

Pateicoties šai uzvarai, Konektikutas komanda saglabā izredzes uz iekļūšanu izslēgšanas spēļu turnīrā. Ar 14 uzvarām un 14 zaudējumiem ''Sun'' Austrumu grupā ieņem piekto vietu sešu komandu konkurencē, no Vašingtonas ''Mystics'' atpaliekot par divu uzvaru tiesu.

Izmantotie resursi:
WNBA.com

     [+] [-]

, 2010-08-09 09:36, pirms 14 gadiem
Beidzot...