Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Anete Šteinberga aicina meitenes un zēnus pieteikties basketbola nometnei Ogrē

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Anete Šteinberga aicina meitenes un zēnus pieteikties basketbola nometnei Ogrē
Anetes Šteinbergas basketbola nometne 2023. gada jūnijā. Foto: Future sports group

Latvijas sieviešu valstsvienības kapteine Anete Šteinberga 21.-25. jūlijā Ogres arēnā rīko basketbola nometni jauniešiem U13, U14 un U15 vecuma grupās (dzimšanas gadi 2009-2011).

Anetes pirmo nometni 2023. gada 1.-2. jūnijā apmeklēja meitenes no Ogres, Valmieras, Daugavpils, Jelgavas, Jūrmalas, Saldus, Tukuma, Liepājas, Ventspils un Rīgas. “Nolēmu uzaicināt U14-U15 vecuma meitenes no Latvijas Jaunatnes basketbola līgas pirmās divīzijas komandām. Aizsūtīju ielūgumu katrai sporta skolai – treneri izvēlējās nometnes dalībnieces.”

Otrā nometne notiks 21.-25. jūlijā Ogrē. Nakšņošana tiks nodrošināta atpūtas kompleksā “Turbas”. Treniņi risināsies 2023. gada augustā atklātajā Ogres arēnā, kas piedāvā mūsdienīgas telpas basketbola, spēka un izturības treniņiem.

Treniņu process tiks papildināts ar interaktīvām un informatīvām lekcijām par uzturu un fizisko sagatavotību. Četras reizes dienā tiks nodrošinātas pilnvērtīgas un vecumam atbilstošas maltītes, kuru saturu ir izstrādājusi uztura speciāliste.

Treniņus vadīs zinoši basketbola treneri un spēlētājas no Latvijas un ārzemēm, ar kuriem kopā ir strādājusi Anete Šteinberga. Nometnes laikā jaunos sportistus apmeklēs dažādi viesi, kuri pastāstīs jauniešiem par profesionālā sporta gaitām un pieredzi.

Šīs nometnes mērķis ir nodrošināt jaunajām/-iem basketbolistēm/-iem iespēju attīstīt savas prasmes, iegūt vērtīgu pieredzi un iepazīt valstvienības un profesionālā sporta pasauli. Nometne ir veidota, lai iedvesmotu jaunietes un jauniešus ne tikai sportiskajiem panākumiem, bet arī personīgai izaugsmei un izglītībai.

Basketbols ir vairāk kā tikai sports. Tas ļauj iepazīt pasauli un iedrošina sapņot lielus sapņus.

Dalības maksa 475 EUR. Vietu skaits ierobežots. Pieteikuma anketā jānorāda vecāka (aizbildņa) kontakti, bērna vārds un uzvārds, dzimšanas gads, sporta skola vai klubs.

Pieteikuma anketa Anetes Šteinbergas basketbola nometnei

Izmantotie resursi:
Anete Šteinberga: "Man bija svarīgi sapulcēt meitenes no visas Latvijas"

     [+] [-]

, 2024-06-08 21:09, pirms nedēļas
Kārtējais biznesa projekts vecākiem, kuriem nav kur likt naudiņu. Nav slikti 5 simti par 3.5 dienām...