Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra: "Uzvarējām ar raksturu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Maskavas "CSKA" sieviešu basketbola kluba galvenais treneris Gundars Vētra dalījies iespaidos pēc uzvaras FIBA Eirolīgas A grupas piektās kārtas izbraukuma spēlē Ungārijā pār Šopronas "MKB Euroleasing" 80:75.


Gundars Vētra, "CSKA" galvenais treneris:
"Spēle sanāca ļoti smaga vairāku apstākļu dēļ. Pirmkārt, savainojuma dēļ mums pietrūka Valdemoro. Vēl Maskavā viņa guva nelielu savainojumu un tāpēc nevarēja spēlēt Šopronā. Otrkārt, piezīmes. Jau ceturtajā minūtē Stepanova saņēma trešo personisko piezīmi un tika nosēdināta uz soliņa. Marija ir viens komandas spēles atslēgas posmiem, tāpēc nācās mainīt spēlētāju rotāciju un "CSKA" sniegums tika nedaudz novājināts."


"Treškārt, Šoprona mājās ir ļoti bīstams pretinieks. Mājās un izbraukumā - tās ir divas dažādas komandas! Viesiem zālē nākas spēlēt ļoti smagā atmosfērā, fani ar visiem spēkiem atbalsta komandu un patiešām ievērojami tai palīdz. Varu teikt, ka spēle izvērtās ļoti smaga un uzvarējām, pateicoties raksturam."


Latvijas treneru atklātās meistarsacīkstes
Jau pēc nepilnām sešām dienām - 12. decembrī, plkst. 19:30 - "TTT Rīga" FIBA Eirolīgas A grupas sestās kārtas spēlē tiksies ar Maskavas "CSKA". Savukārt 9. decembrī Krievijas Superlīgas spēlē "CSKA" sacentīsies ar Anetes Jēkabsones-Žogotas, Ievas Kubliņas un Ainara Zvirgzdiņa klubu Maskavas "Dinamo". Jāpiebilst, ka 3 no 24 Eirolīgas klubiem vada Latvijas treneri - Ainars Zvirgzdiņš, Ainārs Čukste un Gundars Vētra. Armands Krauliņš savulaik vadīja Maskavas "Dinamo" FIBA Eiropas kausa turnīrā.


A grupas tabula
1. Maskavas "CSKA" 5-0
2. "TTT Rīga" 3-2
3. Stambulas "Fenerbahce" 3-2
4. Šopronas "MKB Euroleasing" 2-3
5. Neapoles "Phard" 1-4
6. Lilles "ESBVA Metropole" 1-4


Izmantotie fotoresursi:
www.cskabasket.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-06 21:27, pirms 17 gadiem
TTT malaces !!!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-06 21:44, pirms 17 gadiem
nebūtu zaudēts Stambulā būtu bijis vēl labāk, toties otrajā aplī būs daudz grūtāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-12-06 23:11, pirms 17 gadiem
1/8 daļu sieviešu Eirolīgas klubu vada latvieši. ka tik skaita ziņā neesam vieni no līderiem eiropā.

  +1 [+] [-]

, 2007-12-06 23:14, pirms 17 gadiem
Vētra beidzot trenē komandu,kura uzvar, nevis tikai nesīs uzvaras...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja