Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Sun" zaudē WNBA līdervienībai, Jēkabsone nespēlē

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Sun" zaudē WNBA līdervienībai, Jēkabsone nespēlē
Anete Jēkabsone-Žogota (pa labi)
Foto: AP/Scanpix

Šodien kārtējo zaudējumu Sieviešu Nacionālajā Basketbola asociācijā (WNBA) piedzīvoja Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Konektikutas ''Sun'', kas ar rezultātu 82:83 piekāpās Sietlas ''Storm''.

Līgas līdervienībai Sietlas ''Storm'' izskatā (bilance 23-4), pateicoties šai uzvarai, izdevās pārtraukt divu zaudējumu sēriju. Uzvarētāju rindās lielisku sniegumu demonstrēja Austrālijas izlases centra spēlētāja Lorēna Džeksone – 31 punkts un astoņas bumbas zem groziem. Zaudētāju sastāvā 23 punkti Tīnai Čārlzai.

Anete Jēkabsone-Žogota mačā nepiedalījās ceļgala savainojuma dēļ.

Pēc šī zaudējuma Konektikutas klubs ar 13 uzvarām un 14 zaudējumiem Austrumu konferencē ieņem piekto vietu sešu komandu konkurencē, no ceturtajā vietā esošās Ņujorkas ''Liberty'' atpaliekot par divu uzvaru tiesu.

Izmantotie resursi:
WNBA.com

  +7 [+] [-]

, 2010-08-06 08:52, pirms 14 gadiem
uz izlasi,nav ko dariit tur play off netiks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-08-06 15:20, pirms 14 gadiem
Brand87 rakstīja: Teica pēc nedēļas spēlēs nu jau riņķī 3 un nespēlē
būsim reāli, ja patiešām atlūzis kauliņš bija un to izķeksēja ārā, tad ok, staigāt brīvi un vingrot pēc nedēļas vēl ok, bet slodzes... nu nez