Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

TTT leģendām

Jānis Pārums

Ceturtdien Latvijas radio 1 raidījumā "Piespēle" plkst. 18:30 tiks turpināts raidījumu cikls – "Leģendārajai TTT- 50 gadi".

Raidījuma viešņa būs trīskārtēja Pasaules čempione, pasaules labākās centra spēlētājas titula ieguvēja (Peru, 1964. gads), kā arī skaistākās basketbolistes titula "Miss basketball - Senorita mundal" ieguvēja Skaidrīte Smildziņa - Budovska.


Leģendārākais basketbola komandas TTT tandēms bija Budovska - Krodere, tādēļ raidījuma vadītāja Inita Kresa sazvanīsies arī ar bijušo pasaules un Eiropas čempioni, advokāti Silviju Kroderi. Uzzināsim viņas domas par basketbola laukumā pavadītajiem gadiem, gan dzīvi šobrīd.


Silvijai pēc bērnībā pārciestās traumas kājā bija izveidojies kaulu tuberkulozes perēklis, kas stipri bojāja kājas kaulu audus. Vaina tika ārstēta kā vienkāršs iekaisums un ar sekām basketboliste cīnās joprojām. Un tomēr Silvija jau jaunībā paveica vairākus "varoņdarbus": PSRS čempiones titulu izcīnot trešajā grūtniecības mēnesī, bet Eiropas čempionvienību Kausu izcīnīja, kad meitiņai Inetai bija tikai divi mēneši.


Uzdododiet savus jautājumus, ierakstot tos komentāriem paredzētājā sadāļā. Tālruņi studijā: 67222888 un 67225599.



eSports.lv raksti par sieviešu basketbolu

Dāmu basketbols Latvijā un pasaulē

Latvijas sieviešu un vīriešu valstsvienības

Viss par 2007. gada Eiropas čempionātu Itālijā

  +1 [+] [-]

, 2008-03-06 09:25, pirms 16 gadiem
Vajadzētu palīdzet TTT bijušajām basketbolistēm!!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-06 11:01, pirms 16 gadiem
Paldies par savulaik izdarīto un TTT vārda slavināšanu pasaulē !!!
Cik Skaidrīte rekorpunktu spēlē sameta?
Ko Silvija domā - vai Latvijā spriež taisnīgu tiesu?
Kādi metieni Silvijai laukumā padevās vislabāk?

     [+] [-]

, 2008-03-06 13:16, pirms 16 gadiem
Jautājums Silvijai Kroderei: "Atceros, ka citas spēlētājas sakarā ar ģimenes pieaugumu ilgstoši "izkrita" no komandas. Kā Jums izdevās tik ilgi pirms un tik ātri pēc meitas piedzimšanas spēlēt. Vai tas nebija ļoti grūti? Ko Jūsu meita tagad dara?"
Jautājums Skaidrītei Budovskai: "Kad Jūs bijāt laukumā, TTT komandas aizsardzība vienmēr bija labi organizēta, jo Jūs ne tikai pati izrādījāt lielu aktivitāti, bet arī atbilstoši spēles epizodei izrīkojāt savas līdzspēlētājas. Vai tas bija trenera dots uzdevums, jeb Jūsu pašas iniciatīva un labā spēles izpratne?"
Liela publikas daļa apmeklē sacensības, lai priecātos par savējo uzvaru. Padomju laikā tas bija kaut kas īpašs, Lietuvai un Latvijai raksturīgs fenomens - prieks par savu cilvēku uzvaru pār lielo Krieviju. Paldies Jums par to, ka Jūs mums šo prieku sagādājāt tik bieži un ilgi. Vai cilvēki to atceras arī vēl tagad?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-06 18:41, pirms 16 gadiem
Vai treneris Altbergs varēja turpināt darbu ar komandu?

     [+] [-]

, 2008-03-06 18:56, pirms 16 gadiem
prieks, ka esports atgaadina par shiim legjendaam. domaaju, ka daudzi esportisti un kaa raidiijumaa tika teikts arii sporta zhurnaalisti nezina par shiim speeleetaajaam un citiem vecmeistariem.