Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Zvirgzdiņš: "Spēle ar TTT neprognozējama"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Zvirgzdiņš: "Spēle ar TTT neprognozējama"
Ainars Zvirgzdiņš ar komandu
Foto: www.skcesis.lv

"Grūti prognozēt piektdienas spēles ar "TTT Rīga" iznākumu, jo, salīdzinot ar decembri, šodien ierindā nav septiņas spēlētājas,” sieviešu basketbola kluba SK "Cēsis" galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš ir piesardzīgs pirms piektdienas izbraukuma spēles Rīgā.

Piektdien, plkst. 19:30, Daugavas sporta namā abas komandas tiksies šosezon trešo reizi. Pirmajā un otrajā aplī „TTT Rīga” bija pārāka gan Olimpiskajā sporta centrā, gan Cēsu sporta namā. Tiesa, abās komandas notikušas krietnas sastāva izmaiņas, turklāt „TTT Rīga” palikusi bez četrām viesspēlētājām.

„Ja „TTT Rīga” no decembra sastāva nav piecu spēlētāju, Cēsīm, salīdzinot ar iepriekšējo spēli nav septiņu (Kroketa, Simondsa, Džonsone, Seilsa, Margevičūte, Dižona, Nīmane – pēdējās trīs guvušas savainojumus un piektdien nespēlēs eSports.lv),” situāciju raksturo Vidzemes kluba un Latvijas valstsvienības galvenais treneris. „Tāpēc šoreiz nav iespējams prognozēt ne spēles gaitu, ne iznākumu, var būt dažādi pavērsieni. Pavasarī būs pavisam cita situācija.”

Pēdējā mēneša laikā Cēsu klubu skāris savainojumu vilnis, īpaši ciešot iekšējās līnijas spēlētājām lietuvietei Margevičūtei, francūzietei Dižonai un Latvijas jaunatnes valstsvienību spēka uzbrucējai Karlīnei Nīmanei. No otras puses, komandai klāt nākusi Anda Eibele, kā arī divas amerikānietes, WNBA spēlētājas Kristena Menna (2009. gada vasarā spēlēs Vašingtonas „Mystics”) un Temera Janga (Atlantas „Dream”, pērn draftēta ar astoto numuru). Janga Latvijā ieradusies pirms dažām dienām un pagaidām piedalījusies vienā treniņā. „Rudenī viņai bija potītes savainojums,” stāsta Zvirgzdiņš. „Pagaidām viņa piedalījusies tikai vienā nodarbībā un vēl nav zināms, kā šonedēļ varēs palīdzēt.”

Aicināts raksturot situāciju Baltijas līgā, Zvirgzdiņš notikumu kopumam izvēlas vienu vārdu „bardaks” jeb nesakārtotība. „Visu laiku nākas pārcelt spēles uz vēlāku laiku. Ar Klaipēdas „Lemminkainen” varējām spēlēt jau janvāra beigās, tagad spēle notiks mēnesi vēlāk. Liela neskaidrība ir ar Ukrainas klubiem. Lai brauktu no Ukrainas uz Cēsīm, nepieciešama nauda, bet atdeves no tā īsti viņām nav, pat nav, kas tur viņām seko līdzi. Labāk iesaistīt zviedru, somu komandas, uzreiz civilizētāk, kopā ar Igaunijas, Lietuvas klubiem. „Teo” un „TTT Rīga” var priecāties, ka līdz pusfinālturnīriem nav jāspēlē šajā haosā.”

  +1 [+] [-]

, 2009-02-04 18:00, pirms 15 gadiem
nu ko.. gaidam ar nepacietiibu daamu trilleri..

  -2 [+] [-]

, 2009-02-04 20:46, pirms 15 gadiem
TTT uzvarēs, neskatoties uz to, ka Zvirgzdiņš ir pie Cēsu stūres!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-02-04 21:09, pirms 15 gadiem
Cēsu meičas nomētās vienreiz to TTT !!!

  +2 [+] [-]

, 2009-02-04 21:53, pirms 15 gadiem
Citu variantu nav - SK CĒSIS ir jāuzvar!!!