Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Liepājnieces rītvakar uzņems Cēsu komandu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Liepājnieces rītvakar uzņems Cēsu komandu
Foto: Mārtiņš Sīlis

Trešdien, 3. novembrī, Latvijas Sieviešu Basketbola līgas mājas spēli Liepājas Olimpiskajā centrā aizvadīs „Liepājas Metalurga” basketbolistes, kuras mērosies spēkiem ar pašreizējām Latvijas vicečempioni - SK „Cēsis” komandu. Spēles sākums pulksten 17:00.

Lai arī Cēsu sieviešu komandas nosaukums itin visiem basketbola pazinējiem liek domāt, ka spēle ar liepājniecēm būs „uz vieniem vārtiem”, tomēr izteikt šādu spriedumu šajā gadījumā būtu ļoti pāragri. Jo komanda, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, ir mainījusies pilnībā, un komandas sastāvs ir atjaunots līdz nepazīšanai, kas noteikti ir saistīts ar šā gada finanšu resursiem.

Šobrīd cēsinieces LSBL čempionātā aizvadījušas divas spēles, un abās piedzīvoti zaudējumi. Vispirms ar rezultātu 53:73 tika atzīts „TTT/Rīga/Kadetes” komandas pārākums, bet pēc tam ar vēl lielāku starpību (31:70) tika kapitulēts „TTT Juniorēm”.

Liepājas basketbolistu rēķinā ir viena uzvara un divi zaudējumi un, spriežot pēc spēļu rezultātiem, var secināt, ka tieši „Metalurga” basketbolistes būs šīs spēles favorītes un pašreizējās vicečempiones tituls ir nopietni apdraudēts.

Spēle trešdienas vakarā sāksies nedaudz agrāk nekā ierasts - pulksten 17:00. Tas ir saistīts ar to, ka pulksten 19:30 laukumā dosies arī „Liepājas Lauvas” un „VEF Juniors” komandas. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskā centra sporta zāle Nr. 1. Ieeja: bezmaksas!

SK „Cēsis” komandas sastāvs:

Elīna Dillone, Zane Zeltiņa, Santa Jēkabsone, Ieva Trekše, Kristīne Mača, Lelde Bērziņa, Justīne Šlēziņa, Karlīna Sproģe, Lauma Poda, Zane Jēkabsone, Laura Audere, Ilze Jēkabsone.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Sīlis

  +1 [+] [-]

, 2010-11-02 18:07, pirms 14 gadiem
ja jau autors uzskribilējis vienas komandas sastāvu,varbūt arī liepājnieču sastāvu varēja uzrakstīt...jo tomēr spēlē divas komandas,cik man zināms

     [+] [-]

, 2010-11-02 18:17, pirms 14 gadiem
gordons brauns rakstīja: ja jau autors uzskribilējis vienas komandas sastāvu,varbūt arī liepājnieču sastāvu varēja uzrakstīt...jo tomēr spēlē divas komandas,cik man zināms
tas vinjam ir par gruutu