Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jekaterinburga atlaiž Harroveri

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jekaterinburga atlaiž Harroveri
Harroveres fani Pekinā
Foto: Māris Noviks, eSports.lv

Jekaterinburgas "UGMK" sieviešu basketbola klubs negaidītim pārtraucis darba attiecības ar vienu no pasaules labākajām saspēles vadītājām, austrālieti Kristiju Harroveri, kura varētu meklēt jaunu darba vietu Eiropā.

Harrovere bija noslēgusi divu gadu līgumu ar vienu no trim Krievijas superklubiem, taču tagad līgumattiecības pārtrauktas, jo kluba vadība nolēmusi paturēt amerikānieti, Olimpisko čempioni Kepiju Pondeksteri.

Lai gan sākotnējā vienošanās ar Pondeksteri, kura iepriekš spēlēja Stambulas "Fenerbahce", tika panākta jau pavasarī, Harroverei uzteikts tikai tagad. Austrāliete ir ar mieru spēlēt tikai klubā, kas sacenšas Eirolīgā un ir ieinteresēts divu gadu sadarbībā.

Harrovere Eiropā spēlēja pēdējos astoņus gadus un ir gatava turpināt karjeru vismaz līdz 2010. gada Pasaules čempionātam, bet, iespējams, arī līdz 2012. gada Olimpiskajām spēlēm Londonā, sarunās ar eSports.lv Pekinā atzina Harroveres radinieki un atbalstītāji.

Izmantotie resursi:
theage.com.au

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-10-02 00:38, pirms 16 gadiem
vitaamiins rakstīja: tad jau tītītī varēs ņemt
gribaas pannemt

     [+] [-]

, 2008-10-02 08:53, pirms 16 gadiem
Spēlētāja laba,TTT nevarēs viņai tik daudz samaksāt!!!

     [+] [-]

, 2008-10-02 14:54, pirms 16 gadiem
Spēlētāja ar labu CV un milzīgu pieredzi.
Pat 33 gadu vecumā būtu labs papildinājums TTT.
Bet: 1) TTT jau ir Natalia Burian, kura ir par 9 gadiem jaunāka,
2) pārāk dārga,
3) vēlas 2 gadu līgumu.
Un, iespējams, ka viņa atgriezīsies dzimtās pilsētas Bendigo klubā, kura treneris ir viņas tēvs.. fibaeurope.com: FIBA Europe