Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Romualds Vambuts

Foto: Otrais zaudējums ungārietēm

Šovakar zaudējumu FIBA Eirolīgas A grupas spēlē piedzīvojušas "TTT Rīga" basketbolistes, kuras savā laukumā ar rezultātu 49:59 piekāpās Ungārijas čempionēm ''MiZo Pecs 2010''.
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs. com


, 2010-12-01 23:50, pirms 13 gadiem
"Holingsvorta vidusskolā sāka mācīties 11 gadu vecumā un pabeidza to četru gadu laikā, 16 gadu vecumā sākot karjeru koledžu basketbolā."

Tāda sajūta ka mācījusies botāniķos, nu blin, neizskatās ka viņa spēj atcerēties vairāk par divām kombinēm, vai arī Eiropas baskets viņai ir rēbuss...
, 2010-12-01 23:52, pirms 13 gadiem
smuki, sitiens pa rokām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Ketija Vihmane. Foto: EuroBasket Women

Ketija Vihmane – Vācijas vicečempione, Aleksa Gulbe Spānijas pusfinālā

Ketija Vihmane un "Rutronik Stars Keltern" basketbolistes trešdien, 1. maijā, izbraukumā zaudēja Berlīnes ALBA ar 53:68, finālsērijā līdz trīs uzvarām piekāpjoties ar 3-2. Galvaspilsētas klubs izcīnīja pirmo Vācijas titulu.
Skaidrīte Smildziņa-Budovska. Foto: Latvijas Sporta muzejs
5

Ilggadējā TTT līdere Smildziņa-Budovska uzņemta FIBA Slavas zālē

Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Slavas zāles komiteja paziņojusi basketbola personības, kas 14. septembrī īpašā ceremonijā Singapūrā tiks uzņemtas FIBA Slavas zālē. Kategorijā “Spēlētāji” šāds gods izrādīts ilggadējai Rīgas TTT meistarkomandas un Latvijas izlases, kā arī PSRS izlases centra spēlētājai Skaidrītei Smildziņai-Budovskai.
Kendisa Pārkere 2022. gada 18. maijā Sietlā. Foto: AFP/Scanpix

WNBA leģenda Pārkere paziņo par karjeras beigām

Amerikāņu basketboliste Kendisa Pārkere (Candace Parker) svētdien, 28. aprīlī, pavēstīja par profesionālās karjeras beigām. Pērn viņa kļuva par pirmo spēlētāju, kura izcīnīja WNBA titulu trīs dažādu klubu sastāvā.