Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Dignai Strautmanei "double-double" uzvarā pār Latvijas pases īpašnieci

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Dignai Strautmanei "double-double" uzvarā pār Latvijas pases īpašnieci
Digna Strautmane un Džonatans Lautons (pirmais no labās) reklāmas pasākumā "SportsCo" veikalā. Foto: Ringwood Hawks

Digna Strautmane un "Ringwood Hawks" basketbolistes (9-6) sestdien, 1. jūnijā, izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, viesos apspēlējot "Frankston Blues" (5-7) ar 69:65.

“Vanadzes” pirms nedēļas pārtrauca piecu zaudējumu sēriju, izbraukumā apspēlējot Sāras Blicavs bijušo komandu “Dandenong Rangers” ar 80:72. Jūnija pirmajā sestdienā sekoja uzvara pār Latvijas pases īpašnieces Lorenas Šerfas pārstāvēto “Frankston Blues”.

Divdesmit astoņus gadus vecā centra spēlētāja Šerfa pie pases tika, pateicoties vecmammai no tēva puses. Pirms gada viņa pārtrauca sadarbību ar WNBL klubu Pērtas “Lynx”, lai noslēgtu līgumu ar Francijas klubu “Charleville”. Šerfa iepriekš spēlēja dažādās Austrālijas izlasēs.

Digna Strautmane 37:28 minūtēs uzvarētāju labā guva 12 punktus (2p 2/2, 3p 2/6, 1p 2/4) un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas. Uzbrucēja izdarīja četras rezultatīvas piespēles, pārķēra vienu bumbu un bloķēja vienu metienu.

Lorena Šerfa mājinieču labā izcēlās ar 22 punktiem (2p 7/15, 3p 2/11, 1p 2/2) un 16 atlēkušajām bumbām. Centra spēlētāja bloķēja sešus metienus un izdarīja trīs piespēles, kā arī pārķēra divas bumbas.

Meksika

“Halcones de Xalapa” piektdien, 31. maijā, otro reizi divās dienās apspēlēja “Abejas”, šoreiz ar 87:73. Ilze Jākobsone 23:04 minūtēs sešiem punktiem (3p 2/5) pievienoja četras atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles.

     [+] [-]

, 2024-06-02 08:14, pirms 3 nedēļām
Māri, Lorena Šerfa nekādi nevar būt Latvijas pases īpašniece, jo pases pēdējā lappusē rakstīts, ka tā ir Latvijas Republikas īpašums. Viņa ir tikai pases turētāja.