Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

SK "Cēsis" abas pirmās LMKL pusfināla spēles aizvadīs viesos

Jānis Celmiņš

SK "Cēsis" abas pirmās LMKL pusfināla spēles aizvadīs viesos
Ieva Tāre
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pārsteigumi nav notikuši un Lietuvas Sieviešu basketbola līgas pusfināla sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām SK “Cēsis” tiksies ar Klaipēdas “Lemminkainen”. Pirmie divi mači gan notiks Klaipēdā.

Klaipēdas basketbolistes ceturtdaļfinālā sacentās ar MRU komandu, izcīnot uzvaras ar 75:48 un 66:37, tādējādi iekļūstot pusfinālā, kur viņas jau gaidīja SK “Cēsis”. Abas komandas ilgu laiku centās vienoties par abām pusēm izdevīgu spēļu kalendāru un beigās tika panākts kompromiss, ka abas spēles tiks aizvadītas Klaipēdā, taču ar FIBA kategorijas Lietuvas tiesnešiem. Līdz ar to cēsnieces piektdien 17:00 un sestdien 14:00 spēlēs pretinieču laukumā. Ja būs nepieciešams, sērijas trešā spēle tiks aizvadīta Cēsīs.

Tāpat kļuvis zināms, ka Latvijas sieviešu basketbola līgas finālserijā spēles notiks 7. aprīlī (Rīgā), 9.aprīlī (Cēsīs) un 11.aprīlī (Rīgā). Nepieciešamības gadījumā, 13.aprīlī komandas tiksies Cēsīs, bet vēlākais laiks, kad sezonai tiks likts punkts, būs 15.aprīlis ar spēli Rīgā.

Izmantotie resursi:
skcesis.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-01 15:10, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Cik var čakarēties ar tiem 1.aprīļa jokiem.
Nav 1.aprīļa joks! Šāds lēmums jau tika pieņemts pagājušajā nedēļā!

     [+] [-]

, 2010-04-01 15:17, pirms 14 gadiem
Nu žēl, ka mājās nebūs spēle, bet nu kluba vadība zina kā labāk!