Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

1. aprīlī būs joki un būs Pēteris

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

1. aprīlī būs joki un būs Pēteris
Pēteris Višņevičs un "Turības" komanda
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

BK "Ventspils" basketbolisti piektdien, 1. aprīlī savā laukumā aizvadīs kārtējo spēli LBL čempionātā, uzņemot Pēteri Višņeviču un viņa trenēto "Turības" komandu. Tiek solīti arī joki.

Ventspils basketbolistiem regulārajā sezonā vēl jāaizvada septiņi mači, bet tikšanās ar "Turību" būs pēdējā šo komandu tikšanās šajā sezonā. Iepriekšējās trīs savstarpējās spēlēs Pētera Višņeviča padotajiem lāgā neizdevās pakutināt nervus ventspilniekiem, vienalga, vai pie komandas stūres bija Aļģirds Brazis, vai Guntis Endzels – 87:61, 103:53 un 95:69 BK "Ventspils" labā. Studentiem cīņās ar kurzemniekiem šajā sezonā nav izdevies uzvarēt arī nevienā no ceturtdaļām, tā kā vienu no šī mača intrigām tikko esam noskaidrojuši.

Ventspilnieki joprojām ieņem pirmo vietu LBL 1. divīzijās regulārās sezonas tabulā, taču pirmajā pieciniekā ir visai biezi – BK "Ventspils" un "Liepājas lauvu" rēķinā 17 uzvaras, baroni un valmierieši tikuši pie 16 panākumiem, bet "VEF" spēlētājiem vēl par vienu mazāk. Tiesa, ventspilniekiem joprojām rezervē vairāki mači, kuros, protams, vēl jāuzvar, lai pilnīgi droši varētu apgalvot, ka regulārās sezonas uzvarētāji šoreiz nāks no Kurzemes.

LBL sezonas izšķirošie notikumi vēl ir tikai priekšā, taču ticamākais, ka "Turības" komandai sezona noslēgsies jau pēc atlikušajiem trim regulārās sezonas mačiem. Tas gan nenozīmē, ka Višņevičs un ko katrā mačā laukumā nedosies cīnīties par uzvaru – lai tur vai kā, tā kārtīgi aizcirst durvis tomēr gribēsies. Tā kā garlaicīgi noteikti nebūs.

Vispār jau diez vai iespējama garlaicība, ja kalendārs rāda 1. aprīli – joku dienu. Par jokošanu netiks aizmirst arī šajā visnotaļ nopietnajā pasākumā, turklāt BK "Ventspils" pat sarūpējis dāvanas labākajam jokotājam un spocīgāki apģērbtajam. Spēles sākums pulksten 18.30!

BK „Ventspils” ir sagādājis kādu dāvanu, pērkot biļeti arī uz 2. aprīļa spēli pret BK „Valmiera”, cena uz abām spēlēm pieaugušajiem Ls 2 (katra spēle izmaksās Ls 1), savukārt bērniem , pensionāriem, invalīdiem un studentiem abas spēles izmaksās tikai Ls 1 (katras spēles cena Ls 0,50). Nāc un atbalsti savu komandu divas dienas pēc kārtas!

Izmantotie resursi:
basket.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-31 21:28, pirms 13 gadiem
nez :d Ja būs trīnīši pa iespēju uz to Fordiņu, tad varētu uzmest. bet aiziet uz spēli un parēkt pa Turību būt laba izprieca

     [+] [-]

, 2011-03-31 21:53, pirms 13 gadiem
ljames237 rakstīja: nez :d Ja būs trīnīši pa iespēju uz to Fordiņu, tad varētu uzmest. bet aiziet uz spēli un parēkt pa Turību būt laba izprieca
Būs, būs trīnīši.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-31 22:46, pirms 13 gadiem
Kāds varētu Višņeviču pafilmēt pēcspēles labākajiem momentiem