Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Buškevics var arī palikt Ventspilī

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Buškevics var arī palikt Ventspilī
Sandis Buškevics
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Basketbolists Sandis Buškevics joprojām turpina sezonai gatavoties dzimtajā Ventspilī un nav ticis pie darba piedāvājumiem no ārzemju klubiem. Taču pilnīgi iespējams, ka spēlētājs atgriežas BK Ventspils rindās, ziņo vietējais laikraksts "Ventas Balss".

Kopš attiecību saraušanas ar itāļu "Snaidero" pagājušajā sezonā, Buškevics uzturas un trenējas Ventspilī. Arī jaunajai sezonai spēlētājs gatavojas kopā ar ventspilniekiem, tiesa, trenējoties Ventspils Augstskolas spēlētāju grupā. Pastrādāts esot labi, taču par jauno sezonu skaidrības vēl nav. "Aģents strādā, taču pagaidām ir pilnīgs klusums. Viņš jau smejas, ja būtu zinājis, ka tā, nebūtu zvanījies pa klubiem un darbojies, bet atpūties," Buškevics skaidro, ka šobrīd basketbola tirgū nav gandrīz nekādas kustības. Tuvojoties sezonai, situācija gan varētu mainīties, tāpēc uztraukuma par to, ka pagaidām nav atrasta jauna darba vieta, neesot.

Nav arī izslēgts variants, ka Buškevics paliek Ventspilī. Jau bijusi saruna ar komandas galveno treneri Agri Galvanovski, kurš atzinis, ka labprāt redzētu pieredzējušo spēlētāju vienības sastāvā. Savas vēlmes nosauca arī Buškevics, bet sarunu turpinājums tika solīts augusta beigās, tātad pavisam drīz. Galvanovskis atzīst, ka par pastiprinājumu saspēles vadītāju postenī tiešām tiek domāt (Buškevics ērti jūtas arī otrā numura pozīcijā), jo Jānim Strēlniekam vien ar Mikus Sokolova palīdzību būs grūti labā līmenī nospēlēt visu sezonu. Tomēr šobrīd vēl konkrētus kandidātus viņš nenosauc. Lai gan vēl nav zināms, kurp 32 gadus vecajam spēlētājam nāksies doties, par vienu viņš ir pilnīgi pārliecināts – basketbolā spēlēšanu pie malas vēl nemetīs. "Vēl gribas turpināt spēlēt un sajust tās emocijas. Kaut kas jau arī vēl jāizcīna," Buškevics ir pārliecināts, ka basketbols viņam vēl nav apnicis.

Izmantotie resursi
Laikraksts "Ventas Balss"

     [+] [-]

, 2009-08-30 21:56, pirms 15 gadiem
o labs

     [+] [-]

, 2009-08-31 16:19, pirms 15 gadiem
Tas buutu ideaali,ja vinsh pievienotos BKV

  -1 [+] [-]

, 2009-09-02 09:52, pirms 15 gadiem
Vajag lai ari Bušs ierullē!