Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Pieļāvām pārāk daudz kļūdu"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Galvanovskis: "Pieļāvām pārāk daudz kļūdu"
Agris Galvanovskis
Foto: Mārtiņš Sīlis

Pēc piektdien Baltijas Basketbola līgas kausa pusfināla mačā pret ''Žalgiri'' piedzīvotā zaudējuma (69:81) ''Ventspils'' galvenais treneris Agris Galvanovskis uzslavēja komandu par cīņassparu un pievērsa uzmanību lielajam kļūdu skaitam.

''Šodien aizvadījām pārbaudes tipa spēli, gatavojoties otrdienas mačam pret ''Benetton''. Pieļāvām daudz muļķīgu kļūdu, kas izšķīra spēles iznākumu. Tas izskaidrojams ar to, ka esam gados jauna komanda. ''Žalgiris'' epizodiski spēlēja labi aizsardzībā, bet izšķirošajos brīžos nospelēja pārliecinošāk nekā mēs,'' pēc mača atzina Galvanovskis.

Ventspilnieku treneris uzsvēra to, ka rezervistu soliņš nav spējis pastiprināt spēli - tie basketbolisti, kuri nākuši laukumā uz maiņu, esot pārāk respektējuši pretinieku. Pozitīvā lieta esot bijusī tā, ka pie -20 puiši neesot padevušies un spēlējuši līdz galam. Spēlē pret ''Kalev/Cramo'' spēki netikšot taupīti un tiks spēlēts par uzvaru. Pēc trenera domām, tā būs vēl viena laba iespēja vēl vairāk saspēlēt sastāvu.

''Ventspils'' spēlētājs Dairis Bertāns pēc spēles teica, ka komanda nospēlējusi labi pirmo puslaiku, bet beigās pietrūkušas pāris lietas, iegāzušas arī kļūdas. Spēles izšķirošais brīdis esot bijis pēdējās ceturtdaļas sākums, ko ''Žalgiris'' sāka ar 9:0 izrāvienu.

     [+] [-]

, 2009-09-26 02:23, pirms 15 gadiem
Galvenais, lai pēc spēles pret Benneton Galvanovskim nebūtu jāsaka tamlīdzīgas lietas.