Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Brazis: "Pirms mačiem ar VEF spēlētāji ir īpaši uzvikti"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Brazis: "Pirms mačiem ar VEF spēlētāji ir īpaši uzvikti"
Aļģirds Brazis
Foto: Mārtiņš Sīlis

BK "Ventspils" galvenais treneris Aļģirds Brazis pēc uzvaras LBL 1. divīzijas mačā ar "VEF Juniors" atzina, ka komanda neparādija labāko sniegumu, bet svarīgākais, ka izdevās uzvarēt, savukārt vefiešu treneris Nikolajs Mazurs neveiksmi norakstīja uz vāji aizvadīto trešo ceturtdaļu un svarīgākajos brīžos pieļautajām kļūdām.

"Pēdējā laikā mēs rādījām visai labu basketbolu, bet šodien viss īsti neizdevās tā, kā to būtu vēlējies. Tomēr pats svarīgākais, ka izdevās uzvarēt," pēc mača skaidroja Aļģirds Brazis. Treneris arī paskaidroja iemeslus, kas neļāva visu maču nospēlēt stabili: "Pirmkārt, jau no rīta bija jūtams, ka spēlētāji ir kaut kā īpaši uzvilkti. Laikam jau tas ir tāpēc, ka VEF ir mūsu galvenie sāncenši un gribējās arī revanšēties. Otrkārt, esam palikuši diezgan maz. Meisonam ir trauma, tāpēc šodien viņš nevarēja spēlēt, bet jau mača laikā kāju samežģīja Vairogs un sāpīgi sitienu saņēma Artūrs Strēlnieks. Tāpēc vairākiem spēlētājiem sanāca liela slodze, tomēr labi, ka arī šādā situācijās nosrgājām uzvaru."

Nikolajs Mazurs pēc mača savus spēlētājus nesaudzēja: "Neizpildījām neko no spēles plāna, bet sevišķi vāji nospēlēja garais gals. Šie spēlētāji nerealizēja gandrīz neko no tā, ko izdevās izveidot, tāpēc bija jāmet sasteigti, sarežģīti metieni, kas ļoti bieži bija neprecīzi. Realizējot tikai 30% divpunktnieku, uzvarēt nav iespējams. Pilnībā izgāzām trešo ceturtdaļu, jo pavirši spēlējām aizsardzībā. Kad radās iespējas aizķerties, vienmēr pieļāvām kādu kļūdu un tas mums atņēma visas iespējas uzvarēt. Pieredzējušie spēlētāji nenospēlēja tik stabili un kvalitatīvi, kā varēja gaidīt, bet rezervisti nebija gatavi palīdzēt."

"Jāapsveic ventspilnieki ar uzvaru, lai gan zaudēt nekad nav patīkami, sevišķi Ventspilij un sevišķi Ventspilī. Mēs sākām slikti un ar šīm sekām cīnījāmies visu maču. Otrajā puslaikā it kā uzķērām savu spēles ritmu, taču tad sekoja kļūdas aizsardzībā, un atkal visu bija jāsak no sākuma. Mača beigās sākām spēlēt enerģiskāk, jo bijām mīnusos, bet ventspilnieki mēģināja spēlēt mierīgāk, tāpēc sanāca pietuvoties. Taču par to bija jādomā ātrāk, lai pēc tam nav jālec ārā no biksēm. Pirmkārt, vairāk bija gaidīts no mums, pieredzējušākajiem spēlētājiem," paškritiski aizvadīto maču vērtēja "VEF Juniors" rezultatīvākais basketbolists Sandis Valters.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-20 20:47, pirms 13 gadiem
varētu arī piekrist, abas komandas neaizvadīja to sakarīgāko spēli
gaidam uz kvalitatīvāku sniegumu nākamajās spēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-11-20 20:58, pirms 13 gadiem
Kāpēc Mazurs 3.ceturtdaļā pasūtīja [cenzēts] Šeļakovu vai Ņeļubovu? Visi labi dridzēja. Ko teiks W?

  +5 [+] [-]

, 2010-11-20 21:26, pirms 13 gadiem
S.Valters teica:"Jāapsveic ventspilnieki ar uzvaru, lai gan zaudēt nekad nav patīkami, sevišķi Ventspilij un sevišķi Ventspilī"

Sandi, vai tad Rīgā būtu patīkamāk zaudēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja