Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils” pirmā pārbaudes spēle pret Južnijas "Khimik”

BK "Ventspils” pirmā pārbaudes spēle pret Južnijas "Khimik”
Roberts Štelmahers un BK Ventspils
Foto: bkventspils.lv

Basketbola klubs „Ventspils” šobrīd aizvada aktīvu sagatavošanās posmu jaunajai 2013./ 2014. gada sezonai. Treniņu process pārsvarā tiek organizēts Ventspils pilsētas pludmalē, stadionā, kā arī svaru zālē. Jau šajā nedēļā BK „Ventspils” uzsāks pārbaudes spēles.

Ceturtdien, 22. augustā, BK „Ventspils” dosies uz Liepāju, kur tiksies ar Kārļa Muižnieka trenēto „Khimik”. Latviešu treneris Kārlis Muižnieks par Ukrainas Superlīgas un FIBA Izaicinājuma kausa komandas treneri kļuvis tikai šajā sezonā. Pagājušajā gadā „Khimik” Ukrainas Superlīgā ierindojās 5. vietā, bet FIBA Izaicinājuma kausā ceturtdaļfināla trīs spēlē piekāpās Vācijas klubam „EWE Basket”, kas pēc tam izcīnīja turnīra 3. vietu. Komandā notikusi arī plaša spēlētāja maiņa, tai pievienojušies četri amerikāņu viesspēlētāji, kā arī viens ukraiņu spēlētājs. Spēles sākums Liepājā plkst. 18:00.

Nākamā pārbaudes spēle paredzēta Ventspilī, 28. augustā, plkst. 19:00, kā jau ierasts Olimpiskā centra „Ventspils” Basketbola hallē, kad uzņemsim Kazahstānas nacionālā čempionāta 4. komandu BK „Kapshagay”. Visi mūsu komandas līdzjutēji tiek gaidīti uz šo spēli, kad būs iespēja pirmo reizi 2013./2014. sezonā redzēt BK „Ventspils” komandu. Atbildes spēle notiks 30. augustā Kandavā, plkst. 18:00.

Vēl viena pārbaudes spēle Ventspilī paredzēta 5. septembrī, kad savā laukumā plkst. 19:00 uzņemsim ventspilniekiem jau zināmos Kazahstānas vicečempionus „Barsy Atyrou”. Arī uz šo spēli tiek gaidīti visi komandas līdzjutēji.

Šobrīd tiek plānotas vēl vairākas pārbaudes spēles un dalība dažos turnīros. No 20. – 22. septembrim Liepājā norisināsies starptautisks turnīrs, kurā uzaicināti piedalīties ir arī BK „Ventspils” komanda, kā arī tiek plānots Baltijas Basketbola līgas kauss, kurš varētu norisināties 28. un 29. septembrī. Kausa norises vieta vēl tiek precizēta. Septembra beigās paredzēta vēl viena spēle Ventspilī, bet šobrīd vēl notiek sarunas ar potenciāliem pretiniekiem.

Basketbola klubs „Ventspils” jaunajā 2013./ 2014. gada sezonā, kura klubam tā būs jau 19., startēs Latvijas un Baltijas basketbola līgās un cīnīsies par visaugstākiem sasniegumiem, kā arī piedalīsies FIBA Eiropas Izaicinājuma kausā. Pirmajā kārtā jau ir zināmi pretinieki un tie ir Igaunijas komanda „Tartu Rock”, Austrijas klubs BC „Zepter Vienna” un Zviedrijas komanda „Sodertalje Kings”.

Komandas sastāvu 2013./2014. sezonā veidos Akselis Vairogs, Sandis Valters, Mārtiņš Laksa, Ronalds Zaķis, Dāvis Lejasmeiers, Jānis Timma, jaunpienācēji Māris Gulbis, Lorenco Viljamss un Kristofers Feibers. Par vietu pamatsastāvā cīnīsies Andrejs Gražulis, Uģis Pinete, Dāvis Čoders, Toms Leimanis, Edgars Štelmahers un Iļja Gromovs. Šodien plānots noslēgt līgumu ar Artjomu Butjankovu.

  +6 [+] [-]

, 2013-08-20 14:00, pirms 11 gadiem
Sportacentrs - nodrošiniet lūdzu tiešraidi!

  +4 [+] [-]

, 2013-08-20 14:02, pirms 11 gadiem
Ar Artjomu Butjankovu sastāvā!!! Valmiera brutāli tiek apzagta

  +3 [+] [-]

, 2013-08-20 14:35, pirms 11 gadiem
''Šodien plānots noslēgt līgumu ar Artjomu Butjankovu.''
Kāds tas ir līgums? Uz pārbaudes laiku vai uz visu sezonu?

 +13 [+] [-]

, 2013-08-20 15:06, pirms 11 gadiem
entuziasts rakstīja: ''Šodien plānots noslēgt līgumu ar Artjomu Butjankovu.''
Kāds tas ir līgums? Uz pārbaudes laiku vai uz visu sezonu?
Artjoms mums pievienojas uz 3 gadiem
Slēpts komentārs: W W E

     [+] [-]

, 2013-08-21 12:19, pirms 11 gadiem
Tās komandas lielākoties ir vājākas gan valstu, gan vietu ziņā, vai tas nav sevis apmāns un tomēr līmeņa pazemināšana, kad spēlē pret vājākiem? Labi, izņemot šo Ukrainas Himkus, bet citas spēles, lai organizē pārbaudes ar LRytas, ar Krievijas Triumf vai Spartak, tad būtu tā vērts!