Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Video: BK "Ventspils" spēlētāji kļūst par treneriem

Pirmdien, 20. aprīlī, Ventspilī sāk plosīties bīstams, bet ļoti pozitīvs vīruss - Basketvīruss, kurā visi Ventspils vispārizglītojošo skolu audzēkņi tiek aicināti spēlēt basketbolu. Arī šogad Basketbola kluba “Ventspils” spēlētāji iejutīsies treneru lomā un dosies uz Ventspils vispārizglītojošam skolām, lai sagatavotu skolēnus basketbola turnīram “Basketvīruss”, kurš norisināsies 25. aprīlī Olimpiskā centra “Ventspils” Basketbola hallē. Šogad turnīrā piedalīsies arī meitenes, kuras BK "Ventspils" karsējmeiteņu vadībā mācīsies deju prasmes.
BK "Ventspils" spēlētāji veica izlozi, lai noskaidrotu, ar kuriem no saviem komandas biedriem viņi kopā strādās, kā arī, kuru skolu turpmāko nedēļu sauks par savējo. Kā spēlētājiem viecās šajā izlozē, noskaties video.
Vērtējums: