Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Brazis: "Komanda spēlēja bez degsmes"

Jānis Pārums

Brazis: "Komanda spēlēja bez degsmes"
Alģirds Brazis
Foto: Fotostudija L&J

Pēc "Ventspils" un "Kalev/Cramo" komandu spēles MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) turnīrā komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri, attiecīgi Aļģirds Brazis un Aivars Kūsmā, kā arī spēlētāji Māris Gulbis un Gregors Ārbets.

Aļģirds Brazis, Ventspils galvenais treneris: "Pēc spēles ar komandu ģērbtuvē daudz runājām par to, kāpēc spēlētājiem šodien nebija vēlēšanās spēlēt. Citās reizēs, ja pamatsastāva spēlētājiem kaut kas neizdodas, tad tie, kas iznāk uz maiņu, iesaistās spēlē ar azartu. Šodien ne tiem, kas sāka, ne tiem, kas devās uz maiņu nebija acīs uguntiņas un vēlmes spēlēt. Protams, beigās puiši gribēja uzvarēt. Pacentāmies un uzvarējām, taču tas bija caur "nevaru". Pēc spēles centāmies nonākt pie kopēja viedokļa, kāpēc tā ir. Iespējams tāpēc, ka nedēļas laikā aizvadījām četras spēles, turklāt visas mājās – nebija iespēju pamainīt atmosfēru.

Kalev/Cramo šobrīd spēlē labāk [nekā pašā sezonas sākumā], to ir jāatzīst. Arī VEF komandai viņi zaudēja tikai galotnē, savukārt Igaunijas čempionātā izcīnījuši vairākas uzvaras. Viņi progresē, par to pretiniekus var paslavēt. Šodien viņi lika akcentu uz tālmetieniem un mēs ar to netikām galā."

Māris Gulbis, "Ventspils" spēlētājs: "Grūta spēle, zemapziņā tā arī biju gaidījis. Pēdējās astoņās dienās esam aizvadījuši četras spēles, taču domāju, vairāk mums uzkrājies psiholoģiskais nogurums. Labāk sliktā spēlē uzvarēt nekā skaisti zaudēt. Savu mērķi izpildījām. Labi jutos, iekrita pirmie metieni. Uzbrukumā ar savu sniegumu esmu apmierināts, bet aizsardzībā ne – vēl līdz galam neesam sapratušies, daudz kļūdījāmies, pēc kā pretinieki guva vieglus punktus."

Gregors Ārbets, "Kalev/Cramo" spēlētājs: "Spēle bija smaga, beigās veiksme bija mājinieku pusē. Cīnījāmies līdz galam. Ar katru spēli demonstrējam labāku sniegumu. BBL kausā piedzīvojām smagu zaudējumu pret Ventspili, bet pēc tam kļuvuši labāki."

Aivars Kūsmā, "Kalev/Cramo" galvenais treneris: "Žēl, ka zaudējām. Beigās pie uzvaras tika tie, kam vairāk paveicās. Mums divi metieni izgriezās no groza stīpas. Ar komandu esmu apmierināts – šobrīd mums trīs spēlētāji ir savainoti, ka spēlējam tikai ar 7-8 spēlētājiem. Gaidām vēl vienu viesspēlētāju, kas pievienosies komandai mēneša beigās."

Slēpts komentārs: biedza22

  +1 [+] [-]

, 2010-10-17 21:51, pirms 14 gadiem
tas ka komanda spēlē bez iedvesmas jau ir trenera vaina..
.. vispār brazis pēc pirmajām spēlēm kā treneris izskatās tāds nekāds...
nu un man interesanti cik labus amarikānus ventspils varēja darbūt par to naudu ko maksā stimacam un kuzminskam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-18 02:21, pirms 14 gadiem
aloizs rakstīja: tas ka komanda spēlē bez iedvesmas jau ir trenera vaina..
.. vispār brazis pēc pirmajām spēlēm kā treneris izskatās tāds nekāds...
nu un man interesanti cik labus amarikānus ventspils varēja darbūt par to naudu ko maksā stimacam un kuzminskam?
Brazis ir normāls trenneris. Klau tu domā ka Štimac un Kuzminskas maksā miljonus ? BKV budžets nemaz nav tik liels ! Galvenais ir tas ka komanda uzvar ! Visu izteiks eirokausi ! Ja komanda stipri zaudēs tad arī varēsiet teikt ka Brazis un leģionāri nekam neder !

  -1 [+] [-]

, 2010-10-18 02:28, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: lai komandau būtu degsme,noteikti jāsāk zaudēt un jāatlaiž ir ārzemnieks viens un Vairogs,kuram 2rā spēle un 0 pts.
Bļa tu ko sadzēries esi ? Vairogs ir ka Ozo DR ! Vairogs sailiedē spēlētājus. Ok viņam pašam spēle neiet, bet viņš ģērbtuvēs izdara lielu darbu. Ok Andersonam tgd nekrīt, bet tad kad krita tad nevienm nebija iebildumu. Un btw, Brazis pats teica ka BKV spēlēs "Skrien un met basketbolu" ! Vakar komandai nekrita un tāpēc arī bija tāds rezultāts.!