Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Endzels: "Tagad laiks atvilkt elpu"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Endzels: "Tagad laiks atvilkt elpu"
Guntis Endzels
Foto: Mārtiņš Sīlis.

BK "Ventspils" galvenais treneris Guntis Endzels pēc LBL regulārās sezonas pēdējā mača, kurā savā laukumā izdevās uzvarēt "Baronu/O!Karte" (96:75), izteica gandarījumu ne tikai par uzvaru un pirmo vietu, bet arī iespēju tagad nedaudz atpūsties.

"Gribu apsveikt savus spēlētājus ar pirmo vietu regulārajā sezonā un iespēju nedaudz atvilkt elpu. Pēdējie divarpus mēneši mums bija ļoti saspringti. Septiņdesmit dienās aizvadījām 31 spēli, ieskaitot izslēgšanas spēles Baltijā un FIBA kausā. Tagad būs nedaudz laiks atvilkt elpu un gatavoties LBL pusfinālam. Runājot par šo spēli, prieks, ka komanda bija labi mobilizējusies un labi aizvadīja spēles pirmo daļu. Otrajā pusē mūsu spēles zīmējums gan pajuka. Tur varētu būt vairāki faktori, no kuriem viens droši vien ir nogurums. Tomēr prieks, ka visu laiku pārliecinoši kontrolējām mača gaitu un ne reizi neradās šaubas par uzvarētāju," izteicās Guntis Endzelis.

Jautāts par Rašadu Andersonu un Sauļa Kuzminsku, Endzels skaidroja, ka abi kādu laiku nav devušies laukumā savainojumu dēļ: "Andersonam ir neliels iekaisums, bet Kuzminskam muguras trauma, bet viņš šodien jau bija gatavs spēlēt. Tomēr Blaus ļoti labi iegāja spēlē un tāpēc nebija nekādas vajadzības izmantot vēl vienu garo.

"Jāsveic Ventspils komanda ar pelnītu uzvaru. Viņi parādīja cienījamu, saturīgu sniegumu, ko nevar teikt par mums. Tā noteikti nebija mūsu spēle, un pat grūti pateikt, kādi īsti tam bija iemesli. Šodien cīnījās visi un pārmest nevienam neko negribas, arī Viljamsam, kuram pēdējā laikā neveicas pārāk labi. Mūs iegāza zemais metienu realizācijas, jo izmetām vairāk nekā ventspilnieki, bet daudz metām garām. No otras puses, mēs redzējām savās vājās vietas un līdz otrdienai, kad sāksies ceturtdaļfināls, mums būs laiks šīs kļūdas labot un saprast, kā jāspēlē pleiofos," pēc mača skaidroja rīdzinieku treneris Edgars Teteris.

Nedz Endzels, nedz Teteris neaizrāvās ar komentāriem par izslēgšanas maču pretiniekiem – kas ir (būs), ar to jāspēlē. "Valmierieši ir parasts pretinieks, ja spēlēsim savu spēli, tad, cerams, problēmas neradīsies. Protams, būtu bijis labi iegūt sava laukuma priekšrocības, taču nedomāju, ka tam būs izšķiroša nozīme. Ceru atgriezties Ventspilī pusfinālā," tā Teteris. "Nedomāju, ka ir kāda starpība, vai pretī nāks valmierieši vai "Barons", un grūti arī prognozēt, kura komanda tiks pusfinālā. Viena lieta ir tas, kas notiek regulārajā čempionāta un pavisam cits - pleiofos. "Barona" spēlētāji gan ir pieredzējušāki, bet vienalga negribētos nosaukt vienu favorītu," sprieda Endzels.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-04-17 21:56, pirms 13 gadiem
Brand87 rakstīja: Tev laiks atkāpties.
Tev neliekas ,ka viņam pašam labāk zināt ko viņam darīt ? Ej atkāpies no PC un ej izpildi mājas darbus , negribas 3. reiz palikt 7. klasē vai ne ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-04-17 22:10, pirms 13 gadiem
Baronu nevis Bronu. Izlabo autor.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-17 23:27, pirms 13 gadiem
Endzels pat dienas saskaitījis.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-17 23:44, pirms 13 gadiem
Brand87 rakstīja: Tev laiks atkāpties.
tev, pipļukam, nu gan nebus spriest. atkāpies labāk no tiem m;esliem, kuros iekap regulari
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-04-18 00:28, pirms 13 gadiem
Brand87 rakstīja: Tev laiks atkāpties.
Tev laiks pazust

  -2 [+] [-]

, 2011-04-18 00:33, pirms 13 gadiem
Kurzemes Patriots rakstīja: Tev laiks pazust
tu laikam esi vēl vienīgais aklasi ventiņfans
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-18 09:39, pirms 13 gadiem
gustins29 rakstīja: Endzels pat dienas saskaitījis.
es domāju gan, ka viņam kā trenerim, tādas lietas būtu jāzina.