Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Kārlis Muižnieks: " Var zaudēt spēli, bet ne šādā veidā"

Kārlis Muižnieks: " Var zaudēt spēli, bet ne šādā veidā"
Kārlis Muižnieks no savas komandas katrā mačā gaida atdevi un raksturu. Šodienas spēlē viņš to nesagaidīja...
Foto: bkventspils.lv

Pēc zaudējuma Čehijas čempionei "CZE Nymburk", ventspilnieku galvenais treneris Kārlis Muižnieks bija skarbāks ne kā pēc citiem zaudējumiem. Kā šādās reizēs pieņemts, konkrēti uzvārdi netika minēti arī šoreiz, taču var tikai iztēloties, kāda trenera runa tika teikta uzreiz pēc spēles ģērbtuvē.

- Uzreiz pēc spēles spēlētājiem uzdevumu jautājumu - vai visi laukumā atstāja pēdējos spēkus un vēl vairāk? Atbilde bija - nē! Te arī ir atbilde, kāpēc mēs zaudējām. Nevis zaudējām, bet pamatīgi zaudējām. Ļoti labi apzinos, ka sezonas laikā bez zaudējumiem neiztikt un ar to rēķinos, taču zaudēt var dažādi. Var zaudēt cīņā, ar zilumiem un nežēlojot sevi, un var zaudēt tā, kā zaudējām šodien. Tieši pret veidu, kā mēs zaudējām, man ir vislielākās pretenzijas...

Čehijas komanda tradicionāli ir spēcīga savā laukumā un to pierādīja arī šī spēle. Pēc pirmās ceturtdaļas šķita, ka līdzīgā cīņā aizvadīsim visu spēli, bet tas, kas sākās otrajā ceturtdaļā, nebeidzās līdz pat spēles beigām. Bija atsevišķas epizodes, kad it kā parādījās cerība uz mazākiem mīnusiem, šķiet, ka pāris reizes pietuvojāmies līdz -14, taču nebija turpinājuma. Nebija konsekvences.

Čehi šajā spēlē bija ātrāki abos laukuma galos. Gan pie mūsu groza, gan pie savējā aizsardzībā. Es saprotu, ka čehiem sastāvā ir seši leģionāri, ka viņiem vairāku nacionālo izlašu spēlētāji, ka šie spēlētāji ir pieredzējuši... Laikam jau ne velti "CEZ Nymburg" VTB līgā atrodas ceturtajā vietā. Saprotu visu, taču nespēju aptvert to, kādā veidā zaudējām. Godīgi sakot, šobrīd pilnībā neesmu aptvēris, kāpēc notika tā, kā notika.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-12-17 13:54, pirms 9 gadiem
Ventiņiem laikam smagākais zāģis diezgan ilgā laikā... Acīmredzot trenerim 100% taisnība, spēlētāji bija mīksti. Kāpēc tas notika, ar to jau trenerim būs galā jātiek, lai vairāk šādu razpizdjaistvo nepieļautu.

     [+] [-]

, 2015-12-17 17:52, pirms 9 gadiem
Protams zaudējums nepatīkams,bet tā ventspilnieku pārliekā naudas taupīšana vienkārši kaitina,spēlē 8-9spēlētāji,jau sen vajadzīgs centrs,kurš var palīdzēt Šeļakovam un Viginsam,bet nekā..ja vēl Janičenoks nespēlē,tad vispār komanda nekāda,auklējas ar to mazo melni Pitu kā ar mazu bērnu..LBL spēlē daudz labāki leģionāri par viņu..secinājums,ka Pits jāsūta mājās,un 2normāli leģionāri klāt,Pita vietā un centrs!