Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" piestās Jelgavā

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Ventspils" piestās Jelgavā
Artūrs Strēlnieks un Māris Gulbis
Foto:bkventspils.lv

LBL regulārajā sezonā BK "Ventspils" basketbolistiem atlikušas vien divas spēles un pirmo no tām ventspilnieki šodien aizvadīs Jelgavā, tiekoties ar vietējo "Zemgali". Pagaidām šīs sezonas rezultāts ir 3:0 kurzemnieku labā.

Ne ventspilnieki, ne jelgavnieki vairs nevar mainīt savu vietu turnīra tabulā, tāpēc jau šajā mačā abas var sākt domāt par lietām, kas jāizdara līdz izslēgšanas mačiem. Protams, favorīti šajā cīņā ir ventspilnieki, kas pavisam nesen "Zemgali" viegli apspēlēja savā laukumā (97:74), taču šis pārākums jānodemosntrē arī laukumā. Lai uzlabotu garastāvoklim gan pašiem, gan līdzjutējiem. Pēdējā laikā komandas sniegums piedzīvojis ļoti pamatīgas svārstības, bet pie durvīm jau klauvē izslēgšanas mači, tāpēc laiks būtu atrast stabilitāti.

"Zemgalei" šī būs pēdējā regulārās sezonas spēle, bet līdz šim Vara Krūmiņa padotie 27 mačos tikuši pie deviņiem panākumiem. BK "Ventspils" spēlētāji uzvarējuši 20 no 26 spēlēm, bet bez mača Jelgavā viņus gaida arī cīņa ar "Baronu/O!Karte" svētdien savā laukumā.

Mača sākums Jelgavā pulksten 19.

Izmantotie resursi
basket.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-04-14 15:49, pirms 13 gadiem
Šajā spēlē arī ir paredzēts sūdīgi spēlēt un zaudēt? Varētu toķikā uzlikt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-04-14 16:29, pirms 13 gadiem
Air Jordan rakstīja: Pilnīg liekas, ka visu laiku spēlē tikai viena komanda- BKV... šāds grafiks jau vairs nav normāls...
Un sezonas sākumā viņiem bija 3 spēles kamēr citām komandām ap 10 jau!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-14 18:38, pirms 13 gadiem
šo spēli rādīs arī ???

     [+] [-]

, 2011-04-16 12:37, pirms 13 gadiem
Jau otro speli pec kartas nav pieteikts Andersons...varbut jau vina vairs nav komandaa?