Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Vētra: "Zaudēt šo maču nevēlējāmies"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Vētra: "Zaudēt šo maču nevēlējāmies"
Vētra - Lukičs 1:1
Foto: bkventspils.lv

BK "Ventspils" galvenais treneris Gundars Vētra pēc komandas pēdējā mača FIBA Izaicinājuma kausa regulārajā sezonā, kurā ventspilnieki ar 63:77 viesos piekāpās "Nizhny Novgorod" komandu, atzina, ka komanda uz Krieviju bija devusies cīnīties par uzvaru, taču bija arī citi uzdevumi.

"Protams, neviens nedomāju, ka šo maču vajadzētu zaudēt, taču mums ir bijušas traumas, mainījušies spēlētāji, tāpēc šodien vēlējāmies arī dot iespēju tiem basketbolistiem, kas dažādu iemeslu dēļ pēdējos mačos spēlējuši mazāk. Diemžēl par uzvaru pacīnīties neizdevās, un, domāju, arī rezultāta starpība varēja būt mazāka. Ja par spēli aizsardzība man nav lielu pretenziju, tad uzbrukumā atkal gadījās pamatīga bedre. Protams, sāncenši bija izdarījuši secinājumus pēc pirmā mačā, tomēr tāds kritums mums bija jau otro maču pēc kārtas, tāpēc noteikti jādomā, kā to izlabot," pēc mača atzina Vētra.

Krievijas kluba treneri šajā mačā bija devuši atpūtu savam līderim Mihalam Ignerskim, kas acīmredzot sapurināja citus komandas spēlētājus un arī pajauca kārtis ventspilniekiem. "Mūs, protams, pārsteidza, ka mājinieku centra spēlētāji iemet sešus tālmetienus. Varbūt tas bija pārsteigums arī pašiem mājiniekiem. Tas spēles plānu nedaudz izjauca un lika kaut ko mainīt," skaidro Vētra. Treneris piebilst, ka liela sarūgtinājuma pēc mača nav, jo pirmo uzdevumu šajā turnīrā komanda ir izpildījusi un atliek vien gaidīt, kuras komandas nāks pretī otrajā posmā.

"Tā smalki pētījušus iepriekšējos sāncenšus vēl neesam, jo ir vēl daudz citi uzdevumu pildāmi. Ar Abernetija atnākšanu mūsu spēle tomēr pamainījusies, mēs vairs nevaram spēlēt tā, kā plānojām to darīt pirms sezonas un tās sākumā. Tā kā šajā ziņā jāpaiet solītis atpakaļ, lai visu saliktu pa vietām," Vētra skaidro, ka laiks pētīt sāncenšus FIBA Izaicinājuma kausa "Last16" turnīrā vēl pienāks.

FIBA Izaicinājuma kauss atsāksies 10. janvārī.

  +2 [+] [-]

, 2011-12-13 20:57, pirms 13 gadiem
Nu tad novēlu veiksi Last16 un lai tiek arī līdz Final4

     [+] [-]

, 2011-12-14 15:08, pirms 13 gadiem
vispirms būtu labi tikt final8