Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils" divi mači izbraukumā

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

BK "Ventspils" divi mači izbraukumā
Valmierieši un ventspilnieki šosezon tiksies ceturto reizi
Foto: Jānis Priedītis

LBL regulārā sezonas uzvarētāji BK "Ventspils" basketbolisti nedēļas vidū aizvadīs divus mačus viesos – trešdien ventspilnieki spēlēs Valmierā, bet ceturtdien tiksies ar "Zemgali" Jelgavā.

Mačs Valmierā ventspilniekiem ir svarīgs, lai uzlabotu spēlētāju sapratni, bet turnīra tabulu tas vairs ietekmēt nevar – ventspilnieki ar uzvaru pirmdien savā laukumā pret "Zemgali" jau nodrošinājuši pirmo vietu regulārajā sezonā. Gluži citādāk ir ar valmieriešiem, jo šī Vidzemes komanda turpina cīņu par labāku vietu sešniekā, joprojām pretendējot arī uz otro pozīciju. "Valmieras" basketbolisti šobrīd nav tajā pateicīgākajā situācijā, tomēr jebkurš pašu panākums un konkurentu - "VEF" "Barons/O!Karte", "Liepājas lauvas" - klupiens var visu izmainīt. Pagaidām savstarpējās cīņās nedaudz labāk veicies ventspilniekiem, kas uzvarējuši divos no trim mačiem, taču līdz šim vienīgais zāģis tika piedzīvots salīdzinoši nesen.

2.martā vidzemniekiem izdevās apspēlēt BK "Ventspils" 85:80, bet aprīļa otrajā dienā ventspilnieki savā laukumā atspēlējās ar 77:66. Tiesa, Ventspilī laukumā neizgāja viens no valmieriešu līderiem Pāvels Veselovs, kurš nu jau atgriezies laukumā. Skaidrs, ka savā laukumā Ainara Zvirgzdiņa padotie var būt bīstami jebkuram pretiniekam, part ko ventspilnieki jau pārliecinājušies. Būs interesanti vērot, kā cīņa risināsies šoreiz – ventspilnieki pierādīs, ka pusotra mēneša seni notikumi bija tikai pārpratums, vai valmierieši apliecinās, ka savā laukumā var paveikt ļoti daudz.

Mača sākums pulksten 18.30, un to tiešraidē rādīs Sportacentrs.com, bet no otrās ceturtdaļas mačs būs vērojams arī Sportacentrs.com TV.

Izmantotie resursi
basket.lv

     [+] [-]

, 2011-04-12 17:27, pirms 13 gadiem
nu kaadus 2 pagarinājumus derētu nospēlēt ,sapratnes palielināšanai