Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Volless: "Ventspilij Eirokausā klāsies labi"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Volless: "Ventspilij Eirokausā klāsies labi"
Sī Džejs Volless aizsardzībā pret Artūru Bērziņu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f-64

"Nezinu, kas notika Latvijā. Pret Ventspili visa komanda spēlēja kā pamatīga ziloņa mēslu čupa," šonedēļ savā Eirolīgas blogā raksta Itālijas basketbola kluba Trevīzo "Benetton" amerikāņu viesspēlētājs Sī Džejs Volless.

„Muma paveicās, ka pirmajā spēlē spējām veikt izrāvienu un samazināt starpību līdz pieciem punktiem,” Volless atceras spēli Rīgā. „Un, lai gan trīs dienas vēlāk Trevīzo uzvarējām ar 12 punktu starpību, cīņa ilga visas 40 minūtes.”

„Ventspils ir ļoti jauna komanda, bet viņi cīnījās no visa spēka, spēlēja kopā un izskatījās, ka viņi nekad neaizmet garām brīvos metienus – nekad. Viņi pilnībā nopelnīja manu cieņu un domāju, ka viņiem Eiropas Kausā klāsies ļoti labi. Saku pilnīgi atklāti, Latvijā jau ir pietiekoši daudz satriecoši skaistu meiteņu. To pamanīju jau savā īsajā ceļojumā.”

CJ Wallace Eirolīgas blogs

Izmantotie resursi:
euroleague.net