Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Štelmahers: "Nekas traģisks nav noticis"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Štelmahers: "Nekas traģisks nav noticis"
Roberts Štelmahers Šauļos apspriežas ar mača tiesnesi.
Foto: bcsiauliai.lt

BK “Ventspils” galvenais treneris Roberts Štelmahers pēc komandas neveiksmes pirmajā BBL ceturtdaļfināla mačā Šauļos (78:81) joprojām ir optimistiski noskaņots par ventspilnieku izredzēm divu spēļu summā. Komandu atbildes spēle risināsies 9. martā Ventspilī.

“Nekāda traģēdija jau nav notikusi. Protams, vienmēr ir patīkamāk doties mājās ar uzvaru kaut vai ar viena punkta pārsvaru, bet šajā gadījumā cīņa ir tikai pusē. Trīs punkti basketbolā nav nekas,” pēc mača uzsvēra Roberts Štelmahers. Treneris arī atzīmēja divas lietas, kas atbildes spēlē būtu jāuzlabo: “Pamatīgi zaudējām cīņu par atlēkušajām bumbām un pieļāvām pārāk daudz kļūdu. Tās ir lietas, kas atbildes spēlē noteikti ir jāuzlabo. Runājot par sāncenšu sniegumu, tad tajā nebija nekādu pārsteigumu. Šauļi darīja to, kas viņiem vislabāk sanāk, bet svarīgajos brīžos iniciatīvu veiksmīgi uzņēma pieredzējušie Alijevs un Kieze.”

“Sestdien uzvarēs komanda, kas labāk būs paveikusi savus mājas darbus un izanalizējusi sāncenšu spēli, lai nepieļautu iepriekšējās kļūdas un pārsteigtu sāncenšus,” spriež “Siauliai” galvenais treneris Ģedemins Petrausks. “Protams, ja varētu spēlēt labākajā sastāvā, spēle būtu citādāka, bet mēs jau esam pieraduši, ka jāiztiek ar to, kas ir. Paldies puišiem, kas devās laukumā un tiešām parādīja raksturu. Ventspilnieki šajā mačā labi izmantoja mūsu kļūdas un ļoti precīzi uzbruka no trīspunktu metienu līnijas. Zinu, ka mājās viņi var uzbrukt vēl labāk, tāpēc viegli nebūs, bet noteikti gaidāma interesenta cīņa.”

Jāpiebilst, ka “Siauliai” un BK “Ventspils” spēli no malas noraudzījās lietuviešu jaunpienācējs, 202 cm garais Dvaits Būrks, kurš bija tikko atceļojis no Slovākijas, kurš gan vēl nav saņēmis atļauju spēlēt savā jaunajā klubā.

Izmantotie resursi:
Krepšinio klubas „Šiauliai“

  -3 [+] [-]

, 2013-03-07 11:10, pirms 11 gadiem
Robert, traģisks notika tajā brīdī, kad piekriti iesaistīties sarunātajās spēlēs. Zaudējumi spēlēs, kurās gribējās un vajadzēja uzvarēt, ir sekas.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-07 19:55, pirms 11 gadiem
noro rakstīja: Robert, traģisks notika tajā brīdī, kad piekriti iesaistīties sarunātajās spēlēs. Zaudējumi spēlēs, kurās gribējās un vajadzēja uzvarēt, ir sekas.
tu kaut ko smagi pīpē!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-07 20:45, pirms 11 gadiem
taisnība jau Robim ir.
Mājās labi jānospēlē un viss.

     [+] [-]

, 2013-03-07 21:05, pirms 11 gadiem
Pamatīgi zaudējām cīņu par atlēkušajām bumbām

Spēles protokolā -2. Bet nu tas jāizlabo sestdien.