Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Kārlis Muižnieks: "Gribējām uzvarēt ar aizsardzību"

Kārlis Muižnieks: "Gribējām uzvarēt ar aizsardzību"
Kārlis Muižnieks ir apmierināts ar izcīnīto uzvaru, taču ir pretenzijas pret darbu aizsardzībā.

Foto: www.bkventspils.lv

BK Ventspils galvenais treneris Kārlis Muižnieks pēc uzvaras FIBA kausa izcīņas otrās kārtas spēlē pār Lietuvas Pieno Zvaigzdes (100:96) uzsvēra, ka viņam labāk patīkot izcīnīt uzvaras ar aizsardzību, taču nekas neesot pret arī pret šādām rezultatīvām uzvarām.

- Lai arī man vairāk pie sirds iet uzvaras ar smagu darbu aizsardzībā, šī laikam nav tā reize, ka jārunā par šo spēles komponenti. Viennozīmīgi, ka šajā mačā uzbrukums dominēja pār aizsardzību. Arī pirms šīs spēles mūsu uzdevums bija uzvaras atslēgu meklēt tieši aizsardzībā, taču... Būtībā ir vienalga, kā tiek uzvarēts un arī par šo panākumu ir gandarījums, taču par darbu aizsardzībā man ir pretenzijas. Tieši taktiskās kļūdas aizsardzībā neļāva mums turpināt sekmīgo izrāvienu trešās ceturtdaļas sākumā. Ļaujot pretiniekam gūt daudz vieglo punktu, jau līdz ceturtdaļas beigām bijām izsējuši izbraukuma spēlēm pieklājīgo 10 punktu pārsvaru.

Jāuzteic komandas pieredzējušākie spēlētāji Māris Gulbis un Kristaps Janičenoks, kuri nebaidījās uzņemties iniciatīvu uzbrukumā grūtākajos brīžos. Kad abi līderi bija nedaudz paguruši, iniciatīvu uzņēmās Žanis Peiners.

Spēlēšanai gatavs bija arī Artjoms Butjankovs, taču redzot, kāda cīņa notiek laukumā, nolēmām nesasteigt ar viņa atgriešanos laukumā. Artjoms pats gribēja, bet tomēr neriskējām viņu iemest cīņā. Lai savainojums sadzīst līdz galam un gatavojas nākamajiem mačiem.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-04 21:41, pirms 8 gadiem
Sanāca otrādāk

  +2 [+] [-]

, 2015-11-04 21:48, pirms 8 gadiem
Uzvaretajus netiesa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja