Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Poropats: "Spēlējām ar lielu pašatdevi"

Jānis Celmiņš

Poropats: "Spēlējām ar lielu pašatdevi"
Silvano Poropats
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc vakar aizvadītās Mastercard Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēles, kurā Latvijas čempionvienība BK ''Ventspils'' pārspēja Kauņas ''Žalgiri'' (94:80) iespaidos dalījās abu komandu galvenie treneri Ramūns Butauts un Silvano Poropats.

Kauņas "Žalgiris" galvenais treneris Ramūns Butauts: "Apsveicu "Ventspils" komandu ar uzvaru. Ventspilnieki šodien parādīja saturīgu spēli un uzvarēja pelnīti. Viņi mūs šodien apspēlēja visos spēles elementos. Jā, mums šobrīd ir saspringts spēļu grafiks, bet tā nebūt nav taisnošanās. Mūsu aizsardzība šodien bija katastrofāla."

Butauts ar humoru piebilda, ka viņam patiess prieks par viņa bijušajiem padotajiem Dairi Bertānu, Ernestu Kalvi un Sandi Buškevicu, kuri aizvadījuši tiešām labu spēli.

BK "Ventspils" galvenais treneris Silvano Poropats: "Patīkami apspēlēt Eirolīgas klubu. Uzskatu, ka mēs šodien bijām nedaudz labāki visos spēles elementos. Visas 40 minūtes nospēlējām ar ļoti labu pašatdevi un cīnījāmies par katru bumbu. Par šo attieksmi esam apbalvoti ar šo uzvaru. Pārsteidzām pretiniekus ar agresivitāti un viņi noteikti nebija gaidījuši neko tādu. Tāpat mums uzbrukumā bija ļoti laba bumbas kustība."

"Prieks, ka uzvarējām komandu ar vārdu. Cīnījāmies visi par vienu un viens par visiem. Patīkami, ka arī līdzjutēji beidzot guva pozitīvas emocijas," atzina "Ventspils" aizsargs Sandis Buškevics, piebilstot, ka šī viņam bijusi pēdējā spēles Ventspils komandā, jo viņa līgums ar klubu ir beidzies. "Prieks noslēgt šo īstermiņa līgumu ar uzvaru."

 +12 [+] [-]

, 2010-01-31 10:27, pirms 14 gadiem
kur tad liksies bušiņ..? būs vel jāpagarina līgums...

 +12 [+] [-]

, 2010-01-31 10:36, pirms 14 gadiem
Un kas tad viņiem saspēli vadīs, ja nebūs Buškevica? Strēlnieks jau vēl nav atguvies, bet Sokolovs pavisam zaļš un nav spēlējis.

     [+] [-]

, 2010-01-31 10:38, pirms 14 gadiem
Bušiņš nepaliks?

  +8 [+] [-]

, 2010-01-31 10:40, pirms 14 gadiem
Lemberg gatavo Buskevicam jaunu ligumu... Jo vina pieredze ir neaptverama...
Slēpts komentārs: Gribulite

  +4 [+] [-]

, 2010-01-31 11:58, pirms 14 gadiem
Gribulite rakstīja: ta bija halava,nav ko priecaties!!nakamaja spele bus kasiens keizaram un atkal kauns pa visu gimi
Gribulīte paliec labāk gribot. Ventiņi apspēlēs visus pēc kārtas Baronu vefu liepāju un tā visus pēc kārtas.

  +4 [+] [-]

, 2010-01-31 12:47, pirms 14 gadiem
Businjam japaliek! luudzu paliec!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-31 13:28, pirms 14 gadiem
Hmmmm..... Domāju, ka vajag pagarināt līgumu ar Bušiņu, jo Strēlniekam 40 min ir par daudz un Sokolovs nav vēl īsti līmenī.
Kaut gan - ja viņu laidīs laukumā un iespēlēs, būs savādāk varbūt - jo ar Buškevicu UN Strēlnieku viņa minūtes patiešām būs pavisam niecīgas un puisi nedabūs lielo spēļu pieredzi. Turklāt Bertāns arī tīri labi tiek galā ar saspēles vadītāja pienākumiem - kā nomaiņas variants. Varbūt var arī iztikt principā.
Bet Bušiņš bija labs Ventspilī - it sevišķi pēdējās spēlēs. Tomēr ceru, ka viņš paliks!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-31 14:16, pirms 14 gadiem
Jauns treneris jauni rezūltāti..
Beidzot Kalve tiek spēlēt..

  -1 [+] [-]

, 2010-01-31 15:52, pirms 14 gadiem
zanez rakstīja: Hmmmm..... Domāju, ka vajag pagarināt līgumu ar Bušiņu, jo Strēlniekam 40 min ir par daudz un Sokolovs nav vēl īsti līmenī.
Kaut gan - ja viņu laidīs laukumā un iespēlēs, būs savādāk varbūt - jo ar Buškevicu UN Strēlnieku viņa minūtes patiešām būs pavisam niecīgas un puisi nedabūs lielo spēļu pieredzi. Turklāt Bertāns arī tīri labi tiek galā ar saspēles vadītāja pienākumiem - kā nomaiņas variants. Varbūt var arī iztikt principā.
Bet Bušiņš bija labs Ventspilī - it sevišķi pēdējās spēlēs. Tomēr ceru, ka viņš paliks!
vai nu bushkevics paliek vai vajag viennoziimiigi citu saspeelees vadiitaaju. nevar vienlaiciigi iespeeleet divus jaunus saspeelees vadiitaadjus komanda, kurai vienlaiciigi jaaciinaas par valsts cempiona titulu. domaaju, ka vajag kaadu citu centru arii. jo varbuut shinii speelee viss bija labi, bet citaas speelees var ar blauu un zaki vien nepietikt. meiers veel par zalju, kaut gan izskataas, ka buus lietas koks, ja kaads vinju individuaali trenees protams.

     [+] [-]

, 2010-01-31 16:31, pirms 14 gadiem
valdemaars rakstīja: vai nu bushkevics paliek vai vajag viennoziimiigi citu saspeelees vadiitaaju. nevar vienlaiciigi iespeeleet divus jaunus saspeelees vadiitaadjus komanda, kurai vienlaiciigi jaaciinaas par valsts cempiona titulu. domaaju, ka vajag kaadu citu centru arii. jo varbuut shinii speelee viss bija labi, bet citaas speelees var ar blauu un zaki vien nepietikt. meiers veel par zalju, kaut gan izskataas, ka buus lietas koks, ja kaads vinju individuaali trenees protams.
Strelnieku nevarētu saukt par "jauno", ko iespēlēt. Viņš tīri ok tiek galā ar saspēlnieka pienākumiem.

     [+] [-]

, 2010-01-31 16:32, pirms 14 gadiem
maris777 rakstīja: Un kas tad viņiem saspēli vadīs, ja nebūs Buškevica? Strēlnieks jau vēl nav atguvies, bet Sokolovs pavisam zaļš un nav spēlējis.
Poropats preses konferencē teica, ka cerot, ka Strēlnieks spēlēšot jau nākošajā spēlē.

     [+] [-]

, 2010-01-31 18:39, pirms 14 gadiem
Bušiņam ir jāspēlē, viņš ir atslēgas spēlētājs Ventspils komandā, panākumi nevarēs būt tādi kā pašreiz bez Sanda Buškevica! Viņu aizvietot nevar neviens no Latvijas klubu saspēlniekiem, kur nu vēl komandas.