Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Baltijas eksāmens arī VEF un "lauvām"

Jānis Pārums

Baltijas eksāmens arī VEF un "lauvām"
Valdim Valteram un "VEF" šovakar grūts uzdevums...
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Šovakar plkst. 17:00 SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) 2. divīzijas ceturtdaļfināla atbildes spēles aizvadīs divi Latvijas klubi – "VEF Rīga" cīnīsies savā laukumā, savukārt "Liepājas lauvas" centīsies tikt pie uzvaras viesos.

Atšķirībā no Elites divīzijas, 2. divīzijā pāra uzvarētājs tiek noskaidrots divu spēļu summā. Gan "VEF Rīga", gan "Liepājas lauvas" pirmajās spēlēs zaudēja, tāpēc šovakar arī šīm komandām citu variantu nav – nepieciešamas tikai un vienīgi uzvaras.

"VEF Rīga" pirmajā spēlē ar izbraukumā 75:90 kapitulēja TTU komandai. Vāji tika nospēlēta spēles vidusdaļa, attiecīgi, otrā un trešā ceturtdaļa. Tās kopumā VEF zaudēja ar 20 punktu pārsvaru, kas tad arī izrādījās izšķirošs.

Rīdzinieku galvenais treneris pēc mača bija skarbs: "Ja mēs spēlē Rīgā nespēsim vinnēt ar 16 punktiem, tad nekā neesam vērti. Pretinieki ļoti labi nospēlēja vienu spēli. Mums tikpat labi jānospēlē Rīgā. Jāspēlē labāk aizsardzībā un jāpiesedz viņu stiprie punkti. Un mūsu līderiem uzbrukumā ir jāspēlē rezultatīvāk, jo kādam ir jāgūst punkti."

"Liepājas lauvas" savukārt šovakar spēlēs izbraukumā pret "Sakalai". Savā laukumā tika piedzīvota muļķīga neveiksme – pēdējā ceturtdaļā tika izsēts 14 punktu pārsvars, tāpēc zaudējums bija likumsakarīgs un kā rūgta mācība – 83:85.

Viesos jāuzvar tikai ar triju punktu pārsvaru, taču liepājniekiem par sliktu norāda vairāki faktori. Pirmkārt, "Sakalai" izcīnījusi uzvaras pēdējās piecās BBL spēlēs. Otrkārt, šosezon šajā turnīrā
"Sakalai" savā laukumā vēl nav zaudējuši. Neiespējamā misija? Lai veicas!

Izmantotie resursi:
bbl.net

  +3 [+] [-]

, 2009-03-28 12:07, pirms 15 gadiem
lai veicaas

  +3 [+] [-]

, 2009-03-28 12:21, pirms 15 gadiem
interesanti ka V V teiks ja netiks uz nākamo kārtu...?

  +4 [+] [-]

, 2009-03-28 12:56, pirms 15 gadiem
Ja Lauvas netiks talak, tad lai tas krievu mai** vacas atpakal uz savu krieviju

  +1 [+] [-]

, 2009-03-28 16:58, pirms 15 gadiem
Par Lielu Latviju! un īpaši Liepāju!