Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

VEF grib pastiprināties ar ārējās līnijas spēlētāju

VEF grib pastiprināties ar ārējās līnijas spēlētāju
Valdis Valters
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters pēc piektdienas BBL Izaicinājuma kausa spēles, kurā viņa vadītā komanda ar 105:103 pārspēja Klaipēdas "Neptunas", pastāstīja par aizvadīto cīņu un komandas plāniem saistībā ar sastāva papildināšanu.

Bija gan spriedze, jo laukuma saimnieki cīņas izskaņā ar trīspunktu metienu nesekmīgi centās izraut uzvaru, visu spēles laiku ritēja spēkos līdzīga cīņa un abas komandas rādīja skaistu basketbolu, tā piektdienas BBL spēli ar "Neptunas" komentēja Valters. "Patīkami tādā spēlē uzvarēt," norādīja rīdzinieku treneris, kurš atklājis, ka gatavojoties "VEF Rīgas" cīņām izslēgšanas turnīrā, komanda iemēģina dažādus jaunus taktiskus variantus - veido iepriekš nespēlētas sadarbības, kā arī dod spēlētājiem jaunus uzdevumus. Daudz kas no jaunievedumiem nostrādāja jau Klaipēdā un sagaidāms, ka būs ne mazāk noderīgs turpmākajās cīņās, sacījis Valters.

Piektdien bija pēdējais termiņš, lai pieteiktu neierobežotu skaitu jaunus spēlētājus LBL turnīrā, bet vienu spēlētāju vēl var pieteikt līdz 13. martam. Kā atklājis Valters, tad VEF grib pastiprināties ar labu ārējās līnijas spēlētāju, kas varētu spēlēt otrā un trešā numura pozīcijā. Taču tiks meklēts tāds spēlētājs, kas komandai tiešām var palīdzēt, nevis "ķeksītim" sastāvā, norādīja Valters.

Izmantotie resursi:
vefriga.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-28 16:47, pirms 15 gadiem
Nu kāds labs no Austrālijas noderētu

  +2 [+] [-]

, 2009-02-28 16:48, pirms 15 gadiem
Ronaldi rakstīja: Nu kāds labs no Austrālijas noderētu
tur speele labi izlases spēlētāji

  +2 [+] [-]

, 2009-02-28 17:09, pirms 15 gadiem
Lai sauc dēlu no Itālijas mājās

     [+] [-]

, 2009-02-28 19:17, pirms 15 gadiem
Ronaldi rakstīja: Nu kāds labs no Austrālijas noderētu
ķenguri