Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Ar Ansonu pret ''Sakalai''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Šodien SEB BBL Izaicinājuma kausa izcīņā Liepājas ''Lauvas'' mājās cīnīsies pret Viļņas ''Sakalai''. Mača sākums pulksten 19:00.

Pēc divu nedēļu pārtraukuma šodien laukumā cer atgriezties viens no ''Lauvu'' līderiem Klāvs Ansons: ''Piektdien pēc ilgāka pārtraukuma aizvadīju pirmo treniņu un tagad šķiet jūtos vesels, taču īstas skaidrības par patieso veselības stāvokli nav, jo vēl neesmu saņēmis analīžu rezultātus. Ceru, ka laukumā varēšu iziet jau otrdienas mačā pret "Sakalai". Visdrīzāk, ja spēlēšu, tad noteikti minimālu spēles laiku, jo ar slimošanu esmu zaudējis sportisko formu.''

Turnīra tabulā abas komandas atrodas līdzās - liepājnieki ar četrām uzvarām septiņās spēlēs atrodas sestajā vietā, kamēr ''Sakalai'' ir izcīnījuši par vienu uzvaru vairāk, kas dod septīto vietu.

Nesen Lietuvas plašsaziņu līdzekļos pavīdēja informācija, ka ''Sakalai'' klubs no 2008. gada, iespējams, vairs nepastāvēs. Protams, tas atstās nelielas pēdas uz lietuvieši sagatavošanos spēlei, taču liepājnieki nevar iziet laukumā kā uzvarētāji, jo pret visām Lietuvas komandām jāspēlē ar pilnu atdevi.

Jācer, ka ar Ansona atgriešanos komanda sāksies jauns, uzvarām bagāts sezonas periods, jo pēdējās četrās spēlēs piedzīvoti trīs zaudējumi. Spēle nevarēs piedalīties Renārs Zeltiņš, kurš krustenisko saišu operācijas dēļ nespēlēs līdz pavasarim.

Ekspertu prognoze
Betway.com
Lauvu uzvara 1.42
Sakalai uzvara 2.65

Izmantotie resursi:
www.liepajaslauvas.lv
www.liepajniekiem.lv
www.bbl.net
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja