Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Konkurss: "BBL punktu spēlē" klāt izšķirošais raunds

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sportacentrs.com sadarbībā ar Baltijas Basketbola līgu piedāvā konkursu basketbola faniem. Prognozē Final4 spēļu punktu skaitu un saņem balvas!

Baltijas Basketbola līgā šajā nedēļas nogalē izšķirošie notikumi – VEF Rīga un trīs Lietuvas komandas cīnīsies par šī gada titulu. Pusfināli notiks sestdien, bet svētdien medaļu mači. Līdz ar to šajā nedēļas nogalē arī noslēdzošais raunds Sportacentrs.com un Baltijas Basketbola līgas piedāvātajā konkursā – „BBL punktu spēle”.

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

Atgādināsim, ka konkursu uzsākām marta beigās – dalībniekiem bija jāprognozē notikumi BBL ceturtdaļfinālu spēlēs. Kopumā tika publicēti 24 jautājumi, bet pēc to apkopošanas līderos bija izvirzījies lietotājs dipsijs ar 38.85 punktiem. Pagājušajā nedēļā publicējām piecus zināšanu jautājumus – katrā no tie bija jāatpazīst gads, kurā uzņemta BBL fotogrāfija. Šie jautājumi bija gana vērtīgi – katra pareizā atbilde trīs punktu vērtībā.

Lietotājs dipsijs pierādīja savas zināšanas arī šajos jautājumos, pievienojot vēl 15 punktus un saglabājot līdera godu ar 53.85 punktiem. Taču pirmā vieta vēl jānosargā. Šajā nedēļas nogalē vēl 20 prognožu jautājumi – pieci par katru spēli. Pirmie desmit jautājumi par pusfināliem publicēti jau šobrīd, bet jautājumi par svētdienas spēlēm tiks publicēti līdz svētdienas 10:00!. Nenokavē atbilžu iesniegšanu!

Kā noteiks uzvarētājus?

Pēc katras spēles beigām tiks ierakstītas pareizās atbildes un piešķirti punkti. Spēles uzvarētājus noskaidrosim pēc visu spēļu beigām. Ja konkursa noslēgumā vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad augstāku vietu izcīnīs tas, kurš precīzāk būs atbildējis uz papildjautājumiem (vispirms tiek vērtēts pirmais papildjautājums, pēc tam otrais). Ja arī papildjautājumu atbildes vairākiem dalībniekiem sakritīs, tad augstāku vietu ieņems tas, kuram būs garāka pareizo atbilžu sērija. Tomēr, ja arī šis kritērijs neļaus noteikt, kurš ieņems augstāku vietu, tad tas tiks noteikts ar izlozes palīdzību.

Kādas ir balvas?

Balvas kopvērtējuma labāko sešiniekam piešķir BBL partneris „Olympic Online”, bet labāko desmitniekam SA+ pieeja uz vienu mēnesi. Lai veicas!

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

Balvu saraksts

VietaBalva
1.Jaka; USB flash atmiņa; Elektroniskā dīlera poga; SA+ pieeja uz vienu mēnesi
2.T-krekls; Krūzīte; SA+ pieeja uz vienu mēnesi
3.Dvielis; Taurīte; SA+ pieeja uz vienu mēnesi
4.Lietussargs; SA+ pieeja uz vienu mēnesi
5.Cepure; SA+ pieeja uz vienu mēnesi
6.Saulesbrilles; SA+ pieeja uz vienu mēnesi
7.SA+ pieeja uz vienu mēnesi
8.SA+ pieeja uz vienu mēnesi
9.SA+ pieeja uz vienu mēnesi
10.SA+ pieeja uz vienu mēnesi

  -3 [+] [-]

, 2012-04-27 11:18, pirms 12 gadiem
dipsij turies, tev ir jāpaņem

     [+] [-]

, 2012-04-29 10:03, pirms 12 gadiem
Pielikti peedeejie jautaajumi!
Lai veicas!