Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

VEF karsējmeitenes ziedo asinis "Mīlestības svētku 2011" ietvaros

Andrejs Siliņš

VEF karsējmeitenes ziedo asinis "Mīlestības svētku 2011" ietvaros
VEF karsējmeitenes
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Trešdien pulksten 12:00 tirdzniecības centrā "Olimpia" basketbola kluba Rīgas VEF karsējmeitenes piedalīsies "Mīlestības svētku 2011" ietvaros notiekošajā Asins ziedošanas dienā.

Kā zināms, brīvprātīgi ziedot asinis jau ir kļuvis par vefiešu tradīciju, kas iedibināta kluba atjaunošanas pirmajā sezonā VEF meistarkomandas jubilejas mēnesī augustā. 2010. gada vasaras beigās kluba sponsori, atbalstītāji, darbinieki un līdzjutēji VEF Donoru dienā piedalījās jau ceturto reizi.

Ziedot asinis uzskatot par veselu cilvēku atbildību un pašiem rīkojot līdzīgus pasākumus, VEF labprāt iesaistās arī citu organizētās tamlīdzīgās aktivitātēs, tāpēc šodien basketbola kluba "VEF Rīga" karsējmeitenes piedalīsies Baltijā lielākajā asins ziedošanas projektā "Mīlestības svētki". Šīs pasākums, kā norāda tā organizatori, tiek rīkots ar mērķi ziedot asinis nelaimē nonākušajiem, kā arī aktualizēt asins nodošanas tēmu, tās nozīmīgumu Latvijas veselības aprūpē un katra iedzīvotāja lomu tajā.

VEF karsējmeitenes aicina arī līdzcilvēkus būt atsaucīgiem un kļūt par asinsdonoriem.

Plašāka informācija, kas jāzina asins donoriem, pieejama mājas lapā Valsts asinsdonoru centrs Savukārt informācija par asins ziedošanu projekta "Mīlestības svētki 2011" ietvaros pieejama http://www.milestibassvetki.lv/Asins-ziedošana

Informāciju sagatavoja
Laila Spaliņa
BK "VEF Rīga" direktore