Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Šauļi atsakās pārdot savu līderi

Šauļi atsakās pārdot savu līderi
Deriks Lavs
Foto: Fotostudija L&J

Lietuvas basketbola klubs Šauļu "BC Šiauliai", kuru pārstāv Latvijas spēlētāji Raitis Grafs un Māris Gulbis, atteicis pārdot savu līderi Deriku Lavu uz Grieķijas klubu Saloniku "Aris".

"Aris" klubs pašreiz meklē papildinājumu saspēles vadītāja pozīcijā, jo ar savainojumu pēdējās nedēļas spiests spēlēt amerikānis Ārons Mailzs. Lai no tā neciestu komandas rezultāti, tiek izskatīti vairāki varianti un "Aris" galvenais treneris Deivids Blats savā komandā cerēja iegūt amerikāņu saspēles vadītāju Deriku Lavu, kurš pārstāv Šauļu klubu.

Tomēr Šauļi atteikuši Grieķijas kluba piedāvājumam izpirkt Lava līgumu. "Deriks ir mūsu vadošais saspēles vadītājs un viņš būs patiešām noderīgs mums izšķirošajās spēlēs Baltijas un Lietuvas līgās," sacījis Šauļu kluba direktors Adoms Klimavičs.

24 gadus vecais un 188 cm garais Lavs šosezon sešās ULEB Eiropas kausa spēlēs vidēji guva 18,5 punktus un atdeva 3,8 rezultatīvas piespēles, bet 18 mačos BBL viņam vidēji 14,8 punkti un 4,4 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
thehoop.blogspot.com

     [+] [-]

, 2010-03-24 21:45, pirms 14 gadiem
Grieķijā dziļāka krīze, nekā Lietuvā, nevarēja pārpirkt!