Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Kalev/Cramo" bez Šķēles izcīna piekto uzvaru piecos mačos

"Kalev/Cramo" bez Šķēles izcīna piekto uzvaru piecos mačos
Armands Šķēle un Bamba Falls
Foto: delfi.ee

Šodien Baltijas Basketbola līgas (BBL) "TOP 16" posma spēlē uzvaru ar 77:51 izcīnīja Armanda Šķēles "Kalev/Cramo", kas izbraukumā pieveica grupas pastarīti "Palanga/Triobet". Tallinas klubam tā ir piektā uzvara piecos mačos. Uzvarētāju labā ar "double-double" izcēlās Bamba Falls un Frenks Elegars.

Jau no mača sākuma viesi pārņēma iniciatīvu - spēle ievadīja deviņi "Kalev/Cramo" punkti pēc kārtas Taja Ebota un Bambas Falla izpildījumā, bet pirmo ceturtdaļu igauņu klubs noslēdza ar +10 (20:10). Arī puslaika turpinājumā Tallinas pārsvars pieauga, puslaika pārtraukumā dodoties pie +13 (40:23).

Otrajā puslaikā viesi turpināja kontrolēt mača ritējumu, neļaujot Palangas klubam piekļūt tuvāk par deviņiem punktiem. Maču kopumā Tallinas klubs uzvarēja ar 77:51, izcīnot piekto uzvaru piecās BBL "TOP 16" posma spēlēs. Palangai tikmēr sestais zaudējums sešos mačos, līdz ar to turnīrs noslēdzies. Armands Šķēle mačā nepiedalījās, bet tikmēr komandas rezultatīvākais spēlētājs bija Frenks Elegars ar 20 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām. "Double-double" nopelnīja arī senegāliešu centrs Bamba Falls - viņa kontā 10 punkti un 11 bumbas zem groziem. Mājinieku rindās ar 14 punktiem un deviņām bumbām zem groziem bija Raiens Olanders.

"Kalev/Cramo" ir tuvu pirmajai vietai grupā, tiesa, lai to nodrošinātu, pēdējā mačā ar tiešo konkurenti "Prienai" nevajadzētu zaudēt ar vairāk kā 11 punktu starpību. Izšķirošo maču Armanda Šķēles pārstāvētais klubs aizvadīs izbraukumā jau parīt.

Izmantotais avots:
"BBL Homepage"

     [+] [-]

, 2013-02-22 01:39, pirms 12 gadiem
ja skele speletu vinam butu double-double vismaz, bet kads zin kapec vinjs nespeleja?

     [+] [-]

, 2013-02-22 10:44, pirms 12 gadiem
TheRolis7 rakstīja: ja skele speletu vinam butu double-double vismaz, bet kads zin kapec vinjs nespeleja?
Viņam Rīgā Ventspils un Barons mačš bija jāskatās...