Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Liepājas Lauvas" viesos Tallinā pie Šķēles un Co

Jānis Celmiņš

"Liepājas Lauvas" viesos Tallinā pie Šķēles un Co
Armands Šķēle
Foto: bckalev.ee

„Liepājas Lauvas” komanda šodien aizvadīs kārtējo MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēli, izbraukumā tekoties ar latviešu basketbolista Armanda Šķēles pārstāvēto Tallinas „Kalev/Cramo” vienību. Mača sākums pulksten 17.00.

Vakar liepājnieki viesos tikās ar turnīra tabulā blakus esošo „TTU/Kalev” komandu un piedzīvoja nepatīkamu zaudējumu – 72:74.

Atpūta pēc sestdienas spēles praktiski nesanāks, jo šodien gaidāma vēl viena cīņa ar igauņiem - „Kalev/Cramo” vienību, kuras sastāvā ir arī viens latvietis Armands Šķēle. Komanda BBL turnīra tabulā atrodas septīto pozīcijā, turpat blakus kārotajai sestajai vietai, kura kā pēdējā kvalificējas izslēgšanas spēlēm. Līdz ar to, igauņu uzdevums ir tikai viens – uzvara. Liepājnieki to centīsies nepieļaut. Liepājas basketbolisti uz Igauniju devušies savā spēcīgākajā sastāvā un ir pamats ticēt, ka kurzemnieki vēlēsies reabilitēties pēc zaudējuma vakar un šovakar pret klasi augstāku komandu tai lieki motivācija jāmeklē nebūs.

Tallinas kluba rindās jau piekto BBL cīņu šovakar aizvadīs Armands Šķēle. Pēc pievienošanās Tallinas komandai Šķēle kļuvis par vienu no tās pamatpiecinieka spēlētājiem. Vidēji laukumā pavadīto 25 ar pusi minūšu laikā Šķēlem 11,3 punkti, 3,8 atlēkušās bumbas un 2,3 rezultatīvas piespēles.

Vaicāts vai no „Kalev / Cramo” komandas šosezon BBL vēl varam sagaidīt kādu pārsteigumu latvietis atbild apstiprinoši. „Domāju, ka noteikti! BBL tuvākās spēles visu parādīs, komanda kopumā nav slikta,” uzskata Šķēle.

Mača sākums pulksten 17.00.

Izmantotie resursi:
"BBL Homepage"

  +1 [+] [-]

, 2011-02-19 10:09, pirms 13 gadiem
aaa nu tagad buus zaudeejumi ar 2 punktu starpiibu ok.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-19 14:18, pirms 13 gadiem
Lai Armandam labs sniegums bet Lauvām uzvara!!! :-)

     [+] [-]

, 2011-02-19 14:25, pirms 13 gadiem
Lauvām jāsaņemas. Ventspils stāv klāt.