Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Misus: "Rīgas klubi darbojās ar virtuālu naudu un spēlētājiem"

Jānis Celmiņš

Misus: "Rīgas klubi darbojās ar virtuālu naudu un spēlētājiem"
Armands Misus, "Liepājas Lauvu" galvenais treneris
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Nav normāli, ka Rīgas komandas darbojās ar virtuālām naudām un spēlētājiem, ja reāla seguma tam nav," sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzīst "Liepājas Lauvas" kluba galvenais treneris Armands Misus, komentējot BBL vadības lēmumu līgas Elites divīzijā iekļaut tieši viņa vadīto komandu.

"Lēmums, protams, vērtējams pozitīvi, taču šobrīd tas radījis papildu problēmas. Ja sākotnēji gatavojāmies uzsvaru likt Latvijas Basketbola līgai, tad tagad būs jāspēlē citā līmenī. Šobrīd ir jāmaina visa komandas komplektācija, tikai ar jaunajiem un pāris pieredzējušajiem noteikt nepietiks. Šobrīd meklējam spēlētājus, kas varētu spēlēt trešajā un piektajā pozīcijā," portālam Sportacentrs.com atzina "Liepājas Lauvas" kluba galvenais treneris Armands Misus, komentējot BBL vadības lēmumu Elites līgā iekļaut tieši viņa vadīto komandu.

Treneris gan neatklāja konkrētus uzvārdus, taču pauda, ka sākotnēji tiks meklēti spēlētāji tepat Latvijā un tikai pēc tam komandas vadība lūkosies ārzemnieku virzienā. "Šobrīd notiek sarunas ar vairākiem vietējiem spēlētājiem. Ja neizdosies vienoties ar viņiem, tad meklēsim papildinājumu ārzemēs," teica treneris, konkrētus uzvārdus gan nenosaucot.

Treneris atzina, ka no vienas puses bijis pārsteigts, ka BBL vadība dalībai Elites divīzijā esot iekļāvusi Liepājas klubu, taču ja uz lietām skatās reāli, tad tā tam bijis jābūt "No vienas puses jā biju pārsteigts, bet no otras domāju, ka lēmums ir pareizs. Nav normāli, ka Rīgas komandas darbojās ar virtuālām naudām un spēlētājiem, ja reāla seguma tam nav. Mums vismaz bija spēlētāji – reāli spēlētāji."

Treneris atzina, ka iespēju robežās noteikti augs arī Liepājas komandas budžets un atklāja, ka kluba vadība pagaidām nekādus konkrētus mērķus klubam nav izvirzījusi. "Domāju, ka konkrēti uzdevumi tiks izvirzīti tuvāko pāris nedēļu laikā, kad kļūs zināms galīgais komandas sastāvs. Uzskatu, ka minimālajam mērķim jābūt reāli izpildāmam. Tas varētu būt – vietas saglabāšanas BBL Elites divīzijās. Nedomāju, ka ir prātīgi uzlikt mērķi, kas nav izpildāms. Uz augstām virsotnēm jāiet pakāpeniski. Noteikti neiet runa par iekļūšanu labāko četriniekā."

"Ar spēli pret "Rock" esmu apmierināts, taču pirmajās divās turnīra spēlēs mums bija problēmas. Jāņem vērā, ka nedēļas laikā aizvadījām sešas spēles un "garajiem" sanāca spēlēt praktiski bez maiņām, jaunie palīdzēt nespēja. Uzdevums šajā turnīrā bija izvērtēt jaunos – ko kurš var un spēj. Šobrīd zinām lietas pie, kurām ir jāstrādā," treneris atskatījās uz nedēļas nogalē aizvadīto pārbaudes turnīru Liepājā.

Jau nākamajā nedēļas nogalē Liepājas klubam paredzētas vēl divas pārbaudes spēles. Saldū tiks spēlēts ar "VEF Rīga", bet savā laukumā uzņemta "Ventspils" komanda.

  +4 [+] [-]

, 2009-09-13 18:17, pirms 15 gadiem
Pareizs BBL lēmums. Apsveicu lauvas.
Slēpts komentārs: Juri$$$

     [+] [-]

, 2009-09-13 18:27, pirms 15 gadiem
labak taisi komandu lai ir jeega no jums BBL...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +15 [+] [-]

, 2009-09-13 18:38, pirms 15 gadiem
ja godīgi, tad ar Valmieru un Ņeveži cīnīsies par 8-10 vietu
Slēpts komentārs: mrPO
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-09-13 19:06, pirms 15 gadiem
Tofix rakstīja: Var redzēt ka Rīdziniekiem skauž, nu piedodiet, veči, bet jāatzīst ka ne Barons ne ASK nav ne kapeikas vērti
Ta nav jau tai Rīgai komandu nemaz ko dot

  +9 [+] [-]

, 2009-09-13 19:07, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: mhm runaa runaaa..... saac gatavoties peedejaai vietai BBL
Nu un kurā vietā gudriniek būs Barons vai ASK?

  +2 [+] [-]

, 2009-09-13 19:08, pirms 15 gadiem
Tofix rakstīja: Var redzēt ka Rīdziniekiem skauž, nu piedodiet, veči, bet jāatzīst ka ne Barons ne ASK nav ne kapeikas vērti
piekrītu.
itkā vienmēr vairāk biju par Baronu,bet pēc šībrīža situācijas,gan ASK,gan BArons ir kļuvuši gaužām nesimpātiksi un jau ir vienlaga vai būs vēl tādas komandas vai nē. Ja nevar lietas skaidri un gaiši+laicīgi kārtot,tad varbūt jāaiziet kāds grāds augstskolā jāiegūst kā vadīt "uzņēmumu",lai nav jāčakarē visi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: The one and the only

  +2 [+] [-]

, 2009-09-13 19:25, pirms 15 gadiem
The one and the only rakstīja: Diemžēl, bet Liepājai BBL pie punktiem netikt
Un kurš ta tiks?

  +2 [+] [-]

, 2009-09-13 19:44, pirms 15 gadiem
Kaut kāds murgs, komandu, kas visu laiku gatavojas LBL, pēkšņi iegrūž BBL. Fakts, ka ies smagi. Kaut gan tas lieku reizi parāda Basketbola Savienības nespēju sakārtot( kur nu vēl vadīt) savu saimniecību. Murgs, murgs , murgs - tiesības spēlēt augstākā līmenī komanda iegūst nevis ar savu sniegumu, bet amatpersonu balsojumā.

     [+] [-]

, 2009-09-13 19:50, pirms 15 gadiem
Mareku Mejeri laukumā un viss būs bumbās

  -4 [+] [-]

, 2009-09-13 20:41, pirms 15 gadiem
Ha-ha! Liepajai pat virtualas naudas nav. Un Trenera tā ista nozime ari nav!

  +4 [+] [-]

, 2009-09-13 20:56, pirms 15 gadiem
Prieks par Lauvām, prieks par Liepāju! Lai izdodas!

     [+] [-]

, 2009-09-13 20:59, pirms 15 gadiem
īpatnis rakstīja: Un kurš ta tiks?
tu tiešām esi tik ļoti debīls vai par tādu pašlaik izliecies?

  +1 [+] [-]

, 2009-09-13 21:19, pirms 15 gadiem
Turnīru nerīkoja BK "Liepājas Lauvas", bet gan Liepājas Olimpiskais centrs!!! Un jauno spēlētāju rotācija bija izteikta! Kam ir domātas pirms sezonas spēles?
Juri$$$ rakstīja: viens par otru gudrāks, tas ar virtuālu, tas ar parādiem, tak gatavo labāk komandu, lai nav jāpaliek pēdējam pašu rīkotajā turnīrā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-13 22:10, pirms 15 gadiem
4uwis rakstīja: Labaak, lai speelee komanda, kura finishees peedeejie, nekaa ASK vai Barons, kas speelees Areenaa un sasniegs daudz vairaak?
Kur tās komandas ir, satāvus lūdzu?

  +1 [+] [-]

, 2009-09-13 23:19, pirms 15 gadiem
Ja šinī sezonā Lauvas nelaidīs spēlēt jaunajiem liepajniekiem,lai arī kādi viņi būtu,tad kāda Liepājas pārstāvja pārādīšanās kautvai LBL līmenī tiks atlikta vēl uz vairākiem gadiem!Nav jēgas iepirk spēlētājus apmēram kā Ciprusu pirms diviem gadiem un iztērēt naudu-labāk pamest janos "zem tanka" un redzēs kas būs,varbūt ka izkristalizēsies kāds spēlētājs!Jo ar Zalgiri nespēs cīnīties jebkurā gadījumā,vai tur spēlēs jaunais vai kāds iepirktais!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-14 09:23, pirms 15 gadiem
labāk visiem pakāst(izņemot valmieru un neveži) un spēlēt BBL1 ,ne kā gandrīz visus uzvarēt un spēt BBL2 .

     [+] [-]

, 2009-09-14 14:46, pirms 15 gadiem
Prese rakstīja: Ha-ha! Liepajai pat virtualas naudas nav. Un Trenera tā ista nozime ari nav!
you're cheap!!!!!