Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Endzels: "Pierādījām, ka varam uzvarēt arī bez Bērziņa"

Andrejs Siliņš

Endzels: "Pierādījām, ka varam uzvarēt arī bez Bērziņa"
Guntis Endzels
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Pēc uzvaras pār "Sūduva" SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) Izaicinājuma kausa spēlē "Ķeizarmežs" galvenais treneris Gunti Endzels portālam eSports.lv dalījās iespaidos par spēli, uzsverot, ka komanda bijusi labāka par pretinieku.

"Pirmkārt, liels prieks par uzvaru, jo galu galā pieveicām lietuviešu komandu," priecīgs bija treneris. "Jāpiezīmē, ka aizvadījām maču bez vairākiem spēlētājiem, kas iedzīvojušies mikrosavainojumos. Kristam Pīterniekam ir muskuļu sastiepums, bet Rolands Brenčs, lai gan jau bija uz soliņa pēc savainojuma izārstēšanas, tomēr nespēlēja, jo nevēlējos riskēt. Prieks, ka komanda pierādīja, ka varam spēlēt un cīnīties par uzvarām arī pēc Artūra Bērziņa aiziešanas."

"Vāji metām soda metienus," Endzels apliecina spēles protokolā redzamo - 7/25 sodiņos. "Ja būtu metuši labāk, pārsvars noteikti būtu bijis lielāks, jo šodien bijām labāki par pretinieku."

  +5 [+] [-]

, 2008-11-12 20:11, pirms 16 gadiem
7/25 sodinjiem pisdzets..

  +2 [+] [-]

, 2008-11-12 20:17, pirms 16 gadiem
Prieks par Ķeizi un Endzeli, varētu kādu sodiņu treneri piesaistīt tik

     [+] [-]

, 2008-11-12 20:51, pirms 16 gadiem
Sodiņi bija vnk psc Bet kopumā Ķeizari dominēja Prieks par viņiem