Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Grants: "Berķis ir gudrs spēlētājs"

Grants: "Berķis ir gudrs spēlētājs"
Mārtiņš Berķis (no kreisās)
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Mārtiņš Berķis šobrīd aizvada mēnesi ilgu pārbaudes laiku Zviedrijas spēcīgākajā basketbola klubā Norčēpingas "Doplhins". Pēc aizvadītas pirmās spēles Zviedrijas čempionātā, Mārtiņu Berķi komentēja "Dolphins" galvenais treneris Kelijs Grants.

Vēl toreiz "Zemgales" sastāvā spēlējošais Mārtiņš Berķis Granta redzes lokā pēc savstarpējās spēles, kurā latvietis izcēlies ar 23 gūtiem punktiem. "Viņš mūs vienkārši nogalināja," atcerās Kelijs Grants.

Grants izsakās, ka kopš minētās spēles uzturējis kontaktus ar Berķi. Mārtiņš esot vēlējies izmēģināt savus spēkus ārzemju klubā, kā arī finansiālā situācija neesot bijusi viegla Jelgavas klubam, tādēļ tika nolemts uzaicināt aizsargu uz mēnesi ilgu pārbaudes laiku. Vēl vieglāku šo visu pasākumu padarījis fakts, ka Stokholmā dzīvojot Berķa draudzenes vecāki.

Pirmajā spēlē Berķis devās laukumā jau astotajā minūtē, izceļoties ar precīzu tālmetienu. Nākamie četri metieni gan nav bijuši precīzi, kā rezultātā Berķis laukumā 15 pavadītajās minūtēs izcēlies ar 3 punktiem, vienu atlēkušo bumbu, kā arī divām rezultatīvām piespēlēm.

Grants Berķa sniegumā izceļ arī darbību aizsardzībā: "Viņš smagi darbojā pret Džeraldu Railiju. Ir skaidrs, ka Berķis pieprot basketbolu, ir ātrs un gudrs spēlētājs. Laukumā Berķis spēj darboties vairākās pozīcijās un tāda daudzpusība mums ir vajadzīga."

Izmantotie resursi:
folkbladet.se

  +4 [+] [-]

, 2009-02-11 15:32, pirms 16 gadiem
...ka Stoholmā dzīvojot Berķa draudzenes vecāki.

Autor jābūt Stokholmā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-02-11 15:48, pirms 16 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: Berķis un aizsadzība? Nu gan joku pēteris tas Grants
nevar jau zinaat! Varbuut chalim ir motivaaciija, ka nekaa zviedri var atljauties vinjam maksaat krietni viaraak nekaa vairums latviijas komandu!

  +3 [+] [-]

, 2009-02-11 15:50, pirms 16 gadiem
Nu tu dod rakstīja: ...ka Stoholmā dzīvojot Berķa draudzenes vecāki.

Autor jābūt Stokholmā
sorry - neuzmanība.

  +5 [+] [-]

, 2009-02-11 16:01, pirms 16 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: Berķis un aizsadzība? Nu gan joku pēteris tas Grants
laikam neesi sen redzējis Berķi darbībā, varētu noteikti piekrist ka gadus 3 atpakaļ , aizsardzība noteikti nebija šī spēlētāja stiprā puse, bet tagad tas ir diezgan mainījies, laikam būs Vara nopelns.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-11 16:26, pirms 16 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: pēdējā laikā redzēju 2 reizes - pret ASK un VEFu. Tā bija parodija par aizsardzību. Var jau būt, ka tas ir kaut kāds psiholoģiskas dabas jautājums, tomēr aizsardzību es tur neredzēju.
pret ask noteikti nepiekrītu ,bija laba spēle gan aizsardzība gan uzbrukumā, vismaz lidz pēdējai ceturtdaļai.
pret vefu, kopumā Zemgale spēlēja drausmīgi un berķis protams arī neizcēlās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-11 17:11, pirms 16 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nu ko - skauģiem mutes ciet! Berķis ir labs spēlētājs tomēr izrādās!
Berķis ir gudrs spēlētājs

     [+] [-]

, 2009-02-12 00:17, pirms 16 gadiem
ja jau tik labs un gudrs tad ko tad zemgale viņu aizlaida prom jeb tikai izīrēja un piķi nopelnīja???
varbūt kāds ko tuvāk zina.

     [+] [-]

, 2009-02-12 10:31, pirms 16 gadiem
sajaa gadiijumaa, gruuti pateikt cik gudri rikojaas bk zemgale, jo atlaida speletaju nenopelnot pilnigi neko ta ka jasaka ,ka vienigais ieguveejs (protams nepatikami ka atlaiz no darba) ir pats speletajs, jo noteikti bus iespeja vairak nopelnit un lidz deadlinam 28.feb. ir vel pietiekami laiks. nu laikam zemgales vadiba doma, ka tadi speletaji metejas uz katra stura un ir gatavi pa kapeikam spelet, var jau buut taa arii ir to mees redzeesim atlikusas sezonas laika.