Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Bankevics: "Komandai jādarbojas kā pulkstenim"

Andrejs Siliņš

Bankevics: "Komandai jādarbojas kā pulkstenim"
Rīgas VEF
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Rīgas VEF basketbola kluba mājaslapā blogu rakstīt sācis aizsargs Ingus Bankevics, kurš pirmajā reizē raksta par iejušanos komandā un dalās domās par to, kādai jābūt komandai.

"Interesanti tajā dzīve notiek, nesen tas ir tavs lielākais pretinieks, taču nākamajā mirklī tā ir tava komanda," Bankevics raksta par izjūtām, no "Valmieras" pārnākot uz VEF vienību. "Komanda ir ļoti draudzīga, un man liekas, tas ir ļoti svarīgi (40% no uzvaras). Komandai ir jābūt kā vienai dūrei vai kā pulkstenim. Ja kāds no zobratiņiem nedarbojas, tad pulkstenis darbojas ļoti slikti, vai vispār nedarbojas."

"Mums ir jābūt vienotiem uz laukuma, jo tikai tā mēs varam kaut ko sasniegt… Esmu spēlējis komandā, kur ir daudz labu ārzemju spēlētāju un nav tā draudzīgā saskaņa (ķīmija) vienam ar otru, un arī rezultāti nav tie,kas varēja būt… Laukumā ir jābūt vienam veselam…."

Ar pilnu bloga tekstu iespējams iepazīties vefriga.com: Komandai jādarbojas kā pulkstenim VEF mājaslapā jau ilgāku laiku blogo arī amerikāņu aizsargs Alekss Renfro.

     [+] [-]

, 2009-10-08 21:26, pirms 15 gadiem
Kā kalašņikovam-bez atteikuma

  -1 [+] [-]

, 2009-10-08 21:26, pirms 15 gadiem
nu, nu

  +2 [+] [-]

, 2009-10-08 21:27, pirms 15 gadiem
Siliņ kapēc neuzrakstīji ka "Komandai jādarbojas kā dūrei"?
Laikam tikai tev prātā cikos tev gulēt jāiet

     [+] [-]

, 2009-10-08 21:33, pirms 15 gadiem
šito VV varēs ielikt twiterī

  -3 [+] [-]

, 2009-10-08 21:40, pirms 15 gadiem
Bankevicam jāsāk pieaugt. Tā "smaidīšana" Bagija stilā pēc katras epizodes ir vienkārši džeka necienīga. Ja esi pelnījis sodu, tad visu laiku nevaibstoies . Kad esi iemetis labu metienu, priecājies, nevis tēlo " vēso".
Nu galīgi nepatīk man viņa aktiermeistarība. Bankevic, sāc vismaz tēlot galvaspilsētas līmenī, no Valmieras drāmas teātra esi jau kādu laiciņu prom.

Neapvainojies, bet tā man izskatās no malas.
Slēpts komentārs: rainmaker

  +1 [+] [-]

, 2009-10-08 21:48, pirms 15 gadiem
Varbūt ej uz teātri par kritiķi strādāt?
Prese rakstīja: Bankevicam jāsāk pieaugt. Tā "smaidīšana" Bagija stilā pēc katras epizodes ir vienkārši džeka necienīga. Ja esi pelnījis sodu, tad visu laiku nevaibstoies . Kad esi iemetis labu metienu, priecājies, nevis tēlo " vēso".
Nu galīgi nepatīk man viņa aktiermeistarība. Bankevic, sāc vismaz tēlot galvaspilsētas līmenī, no Valmieras drāmas teātra esi jau kādu laiciņu prom.

Neapvainojies, bet tā man izskatās no malas.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-08 21:51, pirms 15 gadiem
er3808 rakstīja: Varbūt ej uz teātri par kritiķi strādāt?
ES NOTEIKTI APSVĒRŠU ŠO KARJERAS IESPĒJU
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja