Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Māris Gulbis cer Jelgavā atgūt spēlētprieku

Māris Gulbis cer Jelgavā atgūt spēlētprieku
Māris Gulbis
Foto: basket.lv

Basketbola kluba ''Zemgale'' 24 gadus vecais uzbrucējs Māris Gulbis tika atzīts pat Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1.divīzijas čempionāta decembra vērtīgāko spēlētāju. Pēc aizvadītās pirmās sezonas puses basketbolists ir apmierināts ar savu basketbolista karjeras attīstību.

''Jelgavā iedzīvojies esmu labi. Mana māsīca ir dzīvojusi šajā pilsētā, tādēļ problēmas ar dzīvošanu studentu pilsētā nav bijušas,'' stāsta Māris Gulbis. ''Arī ar kluba organizatorisko pusi viss ir kārtībā. Algas nekavējas un sūdzēties nav par ko.''

203 centimetrus garais uzbrucējs savu karjeru sāka ''Rīdzenes'' sporta skolā, savukārt profesionālā līmenī Māris pārstāvējis Latvijas klubus SK ''Valmiera'', ''Barons/LMT'', ''VEF Rīga'' un patlaban aizstāv BK ''Zemgale'' krāsas. Uzbrucējs aizvadījis vairākus mačus Latvijas jauniešu izlašu rindās.

''Pēc aizvadītām vairākām sezonām Latvijā, pametot ''VEF Rīga'' kluba vēlējos izmēģināt spēkus ārpus Latvijas robežām, taču novērtējot situāciju Eiropas basketbolistu tirgū, secināju, ka prātīgāk būtu palikt Latvijā. Esmu priecīgs, ka neesmu bez darba un varu spēlēt basketbolu,'' optimistiski noskaņots ir ''zemgalietis''. ''Protams, lielu lomu nospēlēja Vara Krūmiņš, kurš ir augstas klases treneris, tādēļ labprāt spēlēju zem ''Zemgales" karoga. Arī laikā, kad pārstāvēju ''Valmieru'' bija iespēja trenēties pie šī pieredzējušā basketbola speciālista.''

Pēc pagājušās sezonas ''Zemgali'' pameta divi uzbrucēji Kaspars Raiskums un Edgars Rēķis, tādēļ Māra Gulbja iesaistīšanās Jelgavas kluba sastāvā nāca pašā laikā. Pēdējā mēneša laikā komandas rindas papildinājuši arī pieredzējušie Kaspars Cipruss un Aksels Vairogs, kas noteikti uzlabos spēli. ''Zemgale'' noteikti varētu iesaistīties cīņā par augstākām pozīcijām LBL čempionātā.

Māris Gulbis līdz šim aizvadīto sezonu vērtē viduvēji: ''LBL čempionātā varējām nospēlēt veiksmīgāk. Vairākus mačus zaudējām pašā izskaņā. To visu vēl var labot. Šajos zaudējumos pietrūka veiksmes, meistarības un saspīlētība, pie kuras tiek daudz strādāts.''

''Zemgales'' rezultatīvākais basketbolists atzīst, ka SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) Izaicinājuma kausa turnīru jelgavnieki iesāka vāji, piedzīvojot vairākus zaudējumus pēc kārtas. Taču uzlabojoties sniegumam tika izcīnītas arī tik svarīgās uzvaras. ''Uzskatu, ka veiksmes gadījumā esam spējīgi iekļūt pat Četru Finālā'', rezumē M.Gulbis.

''Zemgales'' basketbolists savu līdzšinējo sniegumu vēl nevēlas vērtēt, atstājot to uz vēlāku laiku, kad sezona ievirzīsies noslēguma fāzē, taču atzīst, ka šajā sezonā vēlas atgūt spēļu un punktu gūšanas garšu. Kā vienu no galvenajiem pašmērķiem Māris uzstādījis sev, atgūt prieku, spēlējot basketbolu, kas tika pazaudēts pērnajā sezonā spēlējot ''VEF Rīga'' sastāvā, kuru vada ''ģenerālis'' Valdis Valters.

''Noteikti vēlos spēlēt stabilāk, kas ir basketbolista galvenais meistarības rādītājs,'' intervijas noslēgumā piebilst basketbolists.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-08 16:26, pirms 14 gadiem
Lai tev veicas ar mērķu sasniegšanu un ceru, ka turpināsim mūs prieciet visu sezonu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-01-08 17:08, pirms 14 gadiem
Viens no tusētāju paaudzes pārpalikumiem. Tā saucamais perspektīvais. Vilciens jau droši vien un diemžēl ir aizgājis.
Pa LV vien varēs didināt. Lai jau veicas.

  -2 [+] [-]

, 2010-01-08 17:10, pirms 14 gadiem
Pa pus sezonu jau bija tā kā jāatgūst!

  -1 [+] [-]

, 2010-01-08 17:11, pirms 14 gadiem
Jelgavas klubs ir īstā vieta, kur to atgūt. Jelgavas līdzjutējiem Gulbis patītk ar skaisto metienu no distances un tālmetieniem. Lai veicas turpmāk!

  +4 [+] [-]

, 2010-01-08 17:13, pirms 14 gadiem
semis rakstīja: Jelgavas klubs ir īstā vieta, kur to atgūt. Jelgavas līdzjutējiem Gulbis patītk ar skaisto metienu no distances un tālmetieniem. Lai veicas turpmāk!
Ka tik nesāk tik pat labus iemetienus taisīt Jelgavas klubos

  -1 [+] [-]

, 2010-01-08 17:19, pirms 14 gadiem
Ew paga a cik komandas ir lbl?

  -1 [+] [-]

, 2010-01-08 18:10, pirms 14 gadiem
KriKsiS123 rakstīja: Ew paga a cik komandas ir lbl?
1.divīzijā septiņas

     [+] [-]

, 2010-01-08 18:55, pirms 14 gadiem
''Protams, lielu lomu nospēlēja Vara Krūmiņš, kurš ir augstas klases treneris, tādēļ labprāt spēlēju zem ''Zemgales" karoga."

kas nākošais Cinka Roberts?

  -1 [+] [-]

, 2010-01-08 19:12, pirms 14 gadiem
bet vai tik ar to spēlētprieku varēsi visus savus kredītus nosegt .....un brūti pabarot ....

     [+] [-]

, 2010-01-08 21:17, pirms 14 gadiem
"Šajos zaudējumos pietrūka veiksmes, meistarības un saspīlētība, pie kuras tiek daudz strādāts.''

Zemgalei veicas labāk pie saspīlētas atmosfēras?

  +2 [+] [-]

, 2010-01-09 21:26, pirms 14 gadiem
Posta biežākais apmeklētājs