Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Šķēlem 10+6+5, "Kalev/Cramo" sper platu soli pretī pusfinālam

Šķēlem 10+6+5, "Kalev/Cramo" sper platu soli pretī pusfinālam
Armands Šķēle
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šovakar Tallinā Baltijas Basketbola līgas (BBL) ceturtdaļfināla pirmo spēli aizvadīja arī Armanda Šķēles pārstāvētā "Kalev/Cramo" komanda, kura uzņēma Pasvāles "Pieno zvaigzdes" vienību no Lietuvas. Latviešu aizsargam aizvadot produktīvu spēli, "Kalev/Cramo" svinēja uzvaru ar 71:54.

Pirmie punktus guva viesi, Tairelam Bigsam realizējot tālmetienu, tomēr mājinieki atbildēja ar astoņiem punktiem Dorbeka un Vilkinsona izpildījumā. Mača gaita šķietami izlīdzinājās, pārsvaram svārstoties 4-6 punktu robežās, bet ceturkšņa noslēgumā Elegars un Šķēle panāca +10 "Kalev/Cramo" labā (19:9).

Otrā ceturtdaļa iesākās nerezultatīvi, trīs minūtēs Šķēlem un Sokam gūstot četrus bezatbildes punktus. Viesi Vasiļauska pūlēm prata pietuvoties līdz -6, tomēr "Kalev/Cramo" viesspēlētāji Ebots un Falls atjaunoja 10 punktu pārsvaru – 31:21 pēc pirmā puslaika.

Trešā ceturtdaļa iesākās līdzīgā cīņā, "Kalev/Cramo" uzbrukuma smailē izvirzījās garie Falls un Vilkinsons. Tuvojoties ceturtdaļas beigām, viesu uzbrukumam spēki aptrūkās, bet mājinieki panāca +18 (56:38) pirms izšķirošā ceturkšņa.

Ceturto ceturksni ar precīzu metienu iesāka Šķēle, bet mājinieki ceturtdaļas garumā centās noturēt 20 punktu pārsvaru, kas beigās tomēr neizdevās – pēdējais vārds piederēja Justam Siņicam, kurš iemeta tālmetienu pēdējā minūtē. Kopumā apmierinātāki gan varēja justies mājinieki, kuri izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 71:54.

Uzvarētāju rindās ar 15 punktiem rezultatīvākais bija Gerijs Vilkinsons, bet Armands Šķēle nedaudz vairāk kā 26 minūtēs guva 10 punktus, izcīnīja sešas bumbas zem groziem, atdeva piecas rezultatīvas piespēles, trīsreiz pārtvēra bumbu, izprovocēja pretiniekus uz četriem noteikumu pārkāpumiem, divreiz kļūdījās un trīsreiz pārkāpa noteikumus pats. Viesiem ar 16 punktiem labākais bija Šarūns Vasiļausks. Atbildes spēle notiks 12.martā, Pasvālē.

Izmantotais avots:
"BBL Homepage"

     [+] [-]

, 2013-03-07 22:49, pirms 12 gadiem
Patiešām ceru Armandu nākošsezon labā klubā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-08 12:00, pirms 12 gadiem
3 pārtvertas bumbas! Principā, katrā spēlē Šķēle nozog (pārtver) kādu bumbu. To Šķēle dara vairākus gadus. Bumbu pārtveršanas fīču viņam vajadzētu iemācīt nākamajām paaudzēm!