Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

SEB BBL spēlētāji dāvina "trīspunktniekus" SOS bērnu ciematiem

Jānis Pārums

Kopš SEB banka parakstījusi sadarbības līgumu ar SOS Bērnu ciematu asociāciju par atbalstu, tā centusies satuvināt jaukas idejas ar iespējām tās realizēt. Viena no tādām radusies arī sadarbībā ar SEB Baltijas Basketbola līgu (SEB BBL).

Jau trešo gadu tiks īstenots "Triple Effect" projekts, kas nozīmē, ka sezonas garumā rūpīgi tiks uzskaitīts katrs sekmīgi realizētais trīspunktu metiens SEB Baltijas Basketbola līgā. Un, iekams nākamās sezonas punkti tiek skaitīti, SEB bankas Baltijā šo trīspunktnieku skaitu pārvērš naudas izteiksmē un ziedo katras valsts labdarības organizācijām. Tāpat kā pērn, arī šogad latviešu nopelnītie eiro tiek nodoti Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas rokās.

Atšķirībā no iepriekšējās sezonas, kad visrezultatīvākie bija lietuvieši, aizvadītajā sezonā veiksme, izpildot trīspunktu metienus, bija latviešu pusē, Latvijas basketbola komandas spēja labdarībai realizēt metienus 1845 eiro vērtībā. Tai pat laikā lietuvieši realizēja tikai nedaudz mazāk tālmetienu, "nopelnot" 1842 eiro, savukārt igauņu spēlētāji – 819 eiro.

"SEB Baltijas Basketbola līgas sezonas ietvaros mēs skatāmies spraigu spēli, jūtam līdzi saviem varoņiem, sekojam līdzi rezultātiem. Ar Triple Effect projektu mēs vēlamies sabiedrībai rādīt piemēru, ka ir daudz dažādu lietu un aktivitāšu, ar kuru palīdzību var darīt labu un raisīt pozitīvas emocijas un vairot bērnu smaidu," ir pārliecināts SEB bankas prezidents Ainārs Ozols. "Pērn, pasniedzot basketbolistu naudisko ieguldījumu asociācijai, rīkojām draudzības basketbola spēli starp ciematu bērniem un SEB bankas un Latvijas basketbola klubu spēlētājiem. Šogad čeks būs noderīgs papildinājums SOS jauniešiem, kas tikko sākuši apdzīvojuši jaunuzcelto māju Iecavā, kur jau izmēģinājuši basketbola spēli uz SEB bankas dāvinātā basketbola laukuma."

SEB BBL trešajā sezonā visrezultatīvākie Latvijas klubus pārstāvošie basketbolisti bija Sandis Valters un Dveins Broils no "ASK Rīga" komandas, kas spējuši realizēt attiecīgi 52 un 39 metienus, kā arī Mārtiņš Kravčenko no "Barons/LMT" komandas ar 36 trīspunktu metieniem.

Informāciju sagatavoja:
Sanda Purviņa, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-09-01 20:03, pirms 16 gadiem
Varēja jau to akciju padarīt nedaudz devīgāku.. 1845 EUR pa sezonu.. viena no vadošajām bankām..

  -1 [+] [-]

, 2008-09-02 00:21, pirms 16 gadiem
Bertaans
Kravcenko